Hogy tudom ezt beállítani?
Figyelt kérdés
az a bajom, hogy a Samsung SGH-J700i telómnak nem tudom beállítani azt, hogy mikor hívnak, ne csak a csengőhang szóljon, hanem rezegjen is. meg hogy lehetne a csengőhangot hangosabbra állítani? egyrészt nem hallom, másrészt ha az utcán megyek, nem érzem, hogy rezeg... a régi sony ericssonommal tök könnyű volt... a samsungnak hogy lehet ezt megcsinálni?2009. dec. 19. 16:59
1/5 anonim válasza:
hangbeállítások/hívásbeállítások és ezen belül lehet beállítani
2/5 A kérdező kommentje:
kösz, hogy írtál... de van egy kis gondom: nekem nincs ilyen menüm. most lehet, hogy én vagyok a hülye, de már kismilliószor átnéztem, és sose találtam semmi ilyet...:S nemtom, lehet,hogy ez vmi újítás, de a régebbi telefonokba bármelyik típusba be tudtam állítani... most meg egy samsunggal szarakadok... egy csomószor átnéztem a beállítások menüt, de nincs ilyen:S
2009. dec. 22. 08:40
3/5 anonim válasza:
beállítások--->telefonprofilok
ott
4/5 anonim válasza:
előzö vok
javítom
beállítások telefonbeállítások telefonprofilok
5/5 A kérdező kommentje:
áááhh köszi:D
2009. dec. 23. 12:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!