Külsőre bajok vannak.Nagyon kellemes anyag,DE leejtésnél nagyon csúnya lesz,meg elég törékeny is.Bizonyos helyeken időnként hajlandó nyiszogni aztán abbahagyja,majd egy idő után megint,de mivel én hanggal használom,ezért nem észrevehető.Belsőre hiányzik valami kis plussz,de ennyiért nem mondok semmit.Megéri 25-ért de többért soha.Hajlamos néha nyiszogásra.Na szóval pár pozitívum:
Érintőkijelző
16 Gigánál se lassul jelentősen
Nagy érintő (viszonylag)
Videofelvételbe nem rossz,bár vehetne több FPS-sel
Olcsó
2009. dec. 19. 14:47
2/16 anonim válasza:
Nagyon nagyon elégedett vagyok vele. Teljesen tökéletes minden szempontból Az enyém nem nyiszog (!?), talán az előző kommentelő pont egy hibás készüléket vett. Az érintőképernyőt szó szerint kell venni, hozzáérsz és kész, már csinálhatod is, amit szeretnél. A rádiófunkció is jó, nagyon hangosra is lehet állítani. Bővíthető a memória. Nagyon könnyű kezelni, én tegnap kaptam és már fél perc alatt tudok egy regényt írni sms-ben. Szóval pofon egyszerű a kezelése. Kinézetre semmi extra, szimpla telefon... :) De lehet kapni rózsaszínben is. Én rettegek, hogy összekarcolom az érintőfelületet, úgy hogy vettem hozzá tokot, ami övre rögzíthető, mert biztos, hogy a zsebemben nem fogom tárolni. :D Nekem nagyon tetszik, pedig volt már jó pár multifunkciós telefonom, de ez a kedvenc. :)
2009. dec. 26. 00:37
3/16 anonim válasza:
Egyet értek az előző kommetelővel!!!!!!
2009. dec. 26. 08:15
4/16 anonim válasza:
00:37-es.Zárd le a bilenytűket és óvatosan kezdd el a szélét a kijelző mellett nyomni.menj egészen a telefon végéig mindenhol nyomj rá és valahol biztos lesz.Haverjaim(2) telójában ugyanez és Gariba visszavittem(amikor nem tudtam még)és azt mondták szériaprobléma.Azt nem mondtam,hogy nekem az 500-as van de szerintem ugyanaz a kettő.
2009. dec. 30. 15:14
5/16 anonim válasza:
Nekem 502 van pár hónapja és teljesen meg vagyok vele elégedve.
2010. jan. 4. 17:51
6/16 anonim válasza:
áruljátok el h milyen a hangminősége és a hangereje?
2010. febr. 17. 22:01
7/16 anonim válasza:
A hangereje nagy. Sőt meglepően nagy. Viszont minél hangosabban hallgatsz egy zenét, a hangminőség anál jobban romlik. :S A legmagasabb "fokozaton" már recseg az egész telefon. De ez nekem nem jelent gondot, mert ha hangosan akarok zenét hallgatni, arra ott van a Hifi torony, ha fülhalgatón akarok zenét hallgatni, arra ott az Mp4, de fülhallgatóval a teló is jó amúgy.
2010. febr. 18. 09:51
8/16 anonim válasza:
oh köszi akkor 100 hogy megveszem amúgy csak a fülhalgatóra voltam kiváncsi mert van egy mp3-asom de az olyan halkan szól mint a lepkefing XD köszi
2010. febr. 18. 14:10
9/16 anonim válasza:
Nekem is ilyen telóm van, teljesen új, de nekem van egy-két furcsa dolog. Először is, éppen próbálgattam, a galériát néztem rajta, amikor egyszer csak kikapcsolt... nem volt lemerülve, semmi. Most én vagyok a hülye, és véletlenül megnyomtam a kikapcsológombot, vagy rossz a telefon..? Meg mintha az érintőkijelzője nem lenne olyan érzékeny, van, amikor többször meg kell érinteni a képernyőt... csak én tapasztaltam ezeket?
Meg eléggé félek, hogy tönkremegy-strapabíró leejtésügyileg? :) Fogok hozzá venni egy tokot, de még nincs.
Egyébként jó kis telefon, megszerettem :D
Köszi előre is :)
2010. márc. 22. 21:11
10/16 anonim válasza:
ne haragudjatok, hogy ezt a kérdést most ideírom!!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!