Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Telefonnal irányítani a...

Telefonnal irányítani a projektort hogy lehet?

Figyelt kérdés

Ma a tanár úr a suliban vetítette az anyagot, és az osztálytársam a telójával kikapcsolta a projektort. (Iphone-ja van)

Leszedtem 3 alkalmazást marketről de mindegyik wifi-t kér. De a suliban telefon szűrés van wifire hogy ne netezzünk órán. Szal nem tudom hogy oldotta meg. Ötlet?

(Ha megtudnám kérdezni megtettem volna, szal hagyjuk az olyan válaszokat, hogy: kérdezd meg!)

2014. ápr. 4. 11:14
 1/7 Tengor ***** válasza:
Talán wifin keresztül csatlakozott a projektorhoz. Mondjuk a projektor típusa segítene a találgatásban.
2014. ápr. 4. 11:20
 2/7 A kérdező kommentje:
fuh... azt most nem tudom megmondani, de mint mondtam, telefon szűrős a netünk
2014. ápr. 4. 11:23
 3/7 A kérdező kommentje:
epson a projektor
2014. ápr. 4. 11:24
 4/7 Tengor ***** válasza:

Mivel az Epson csak 10-20-féle projektort gyárt, máris csak 10-20 típusra szűkült a kör...

Az iskola wifijén lehet, hogy szűrik a kapcsolatot, de ha a projektor is képes wifi hálózatot kialakítani és ezt ne tiltották le, sőt a beállításokat sem módosították, akkor rá lehet csatlakozni bármilyen telefonnal.

2014. ápr. 4. 12:44
 5/7 anonim ***** válasza:
így van. valószínűleg wifis projektorról van szó...én a gyártó honlapján keresgélnék...mondjuk tökmind1...az már elég unalmas, ha más poénjával akarsz te is menőzni...ameddig rajta nem kapnak...inkább oda kéne figyelni, ha már ott vagy.
2014. ápr. 4. 13:11
 6/7 A kérdező kommentje:

jó, csak kérdeztem, viszont halottam olyat is hogy tv-t is meg pc-t is lehet irányítani telefonnal. Nos Hyundai TV-nk van, de nem wifis és a telóm meg galaxy y.

Pc-hez leszedtem a Win-remote programot, be is írtam a pc-m IP-jét de nem működött.

Ötlet?

2014. ápr. 5. 10:32
 7/7 A kérdező kommentje:

[link]

egyébként ez a fajta projektor

2014. ápr. 5. 10:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!