Telefonnal irányítani a projektort hogy lehet?
Ma a tanár úr a suliban vetítette az anyagot, és az osztálytársam a telójával kikapcsolta a projektort. (Iphone-ja van)
Leszedtem 3 alkalmazást marketről de mindegyik wifi-t kér. De a suliban telefon szűrés van wifire hogy ne netezzünk órán. Szal nem tudom hogy oldotta meg. Ötlet?
(Ha megtudnám kérdezni megtettem volna, szal hagyjuk az olyan válaszokat, hogy: kérdezd meg!)
Mivel az Epson csak 10-20-féle projektort gyárt, máris csak 10-20 típusra szűkült a kör...
Az iskola wifijén lehet, hogy szűrik a kapcsolatot, de ha a projektor is képes wifi hálózatot kialakítani és ezt ne tiltották le, sőt a beállításokat sem módosították, akkor rá lehet csatlakozni bármilyen telefonnal.
jó, csak kérdeztem, viszont halottam olyat is hogy tv-t is meg pc-t is lehet irányítani telefonnal. Nos Hyundai TV-nk van, de nem wifis és a telóm meg galaxy y.
Pc-hez leszedtem a Win-remote programot, be is írtam a pc-m IP-jét de nem működött.
Ötlet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!