Ha az Android olyan jó akkor David Beckham-nek (és az összes többi celebnek) miért iPhone-ja van?
Az igazi gazdag celebeknek akiknek nem számít mennyibe kerül egy telefon, csak a minőség meg a tudás, nekik miért iPhone-juk van és nem valami Androidos 8 magos, 6"-os, fullHD amoled stb. "csúcsszuper" telefonjuk?
Én ezt nem értem!
Elmondanám Neked a legnagyobb sztároknak VERTU telefonjuk van, amiről szerintem az életben nem hallottál, és az emberek nagy többsége sincs ezzel másképp. Nem maga a telefon a nagy szám, bár többmillió forintba is kerül némelyik, hanem egyfajta háttérszolgáltatás. Ezt úgy képzeld el, hogy a VERTU-nak olyan az ügyfélszolgálata, hogyha celeb úr betelefonál nekik, hogy kell két jegy a holnapi Superbowl meccsre (amit mások hetekkel, hónapokkal előtt lefoglalnak) nekik azonnal küldik.
Az Apple egy státusszimbólum, nem a világ legokosabb telefonja, de hidd el ott az almás logó a lényeg. Nálunk magyaroknál az Apple kb. az iPhone-nal egyenlő, de Amerikában komoly múltja van, és mindig is egy divatcikk volt.
2001-ben mi még discmanekkel szerencsétlenkedtünk, amikor ők már iPod-on nyomatták a zenét, és sokkal elterjedtebb volt az Apple számítógép is. Magyarországon elvétve voltak Macintosh-ok, de az iPhone előtt nem túl sokan ismerték a márkát.
Na szóval remélem már érted.
Nagyon sok külföldi sztár használ iphone-t. A Vertu nem annyira elterjedt, mint képzeled - ennek az az oka főleg, hogy a sztárok is szeretnek netezni a mobiljukon. Ráadásul nem egy cég van, akik személyre szabott iphone-okat készítenek, aranyból, gyémántokkal - vagy ahogy a megrendelő kéri.
Az androidos készülékeket kevesen használnak. Ennek nem csak az az oka, hogy az apple - amerikai cég, hanem egyszerűen odakint az iphone a "telefon", vagyis a "sztenderd". Az androidos készülékek eme sztenderd alatt vannak. Minőségben, megbízhatóságban, kezelhetőségben.
Ráadásul nem szívesen adják ki a személyes adataikat holmi kínai, koreai cégeknek, az újonnan androidos sebezhetőségek már címoldalt sem érnek a vezető technológiai szaklapoknál.
Ja igen, a héten bent voltam egy pawn shopban (néha eladnak jó cuccokat is, fényképezőt kerestem), egy feka hozott be egy mobilt, az alábbi párbeszéd játszódott le:
-yo, gotta this phone wanna buy it?
-which iphone is that?
-nooo man it's just a shitty android samsung galaxy s3 or whatever.
-80 bucks, take it or leave.
..és ez mindennapos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!