Biztosan nem. Messze a legjobb a 1020. Igaz 1520 se rossz, neg a 930 is majd jónak igérkezik. De a 1020 körül van a symbian3 mas pw 808 is. Az is veri a kb összeset... Szal a kamerában a Nokia "kamera" mobiljai a legjobbak a piacion. Ha majd jön egy samu, iphone vagy akármi ami megszorongatja, a Nokia kamban biztosan lereagálja. Abban mindig a legjobbak voltak. Lásd az n8 n82 stb...
2014. ápr. 4. 07:42
2/13 Desem válasza:
S5 Biztos hogy nincs!!!
Iphone 6 annak Se valószínű De Lehet!
szóval a Nokia 1020 Legjobb kamera van benne.
2014. ápr. 4. 09:12
3/13 anonim válasza:
Minőségben szerintem már mindegyik nagyon szép képeket produkál, viszont a 1020-ban fellelhető extrák, mint a zoom és az optikai képstabilizátor, kiemeli a tömegből. A Lumia 1020 tavaly nyári modell, már biztos dolgoznak valamilyen utódon, és ha idén valamelyik konkurens előrukkol valamivel, annál tuti jobb lesz a Nokia újdonsága! Mérget vennék rá...
2014. ápr. 4. 10:34
4/13 anonim válasza:
Egyik se! Az 1020-asban 41 MP-es kamera van, aminél nagyobb felbontású nem létezik telefonban! Tudom, hogy a megapixelek száma nem minden, de ha a mobilarénában vagy a geeks-en is megnézed a tesztfotókat, annál jobb képminőséget egy telefontól se várhatsz, főleg teljes képernyő méretben!
2014. ápr. 4. 10:38
5/13 anonim válasza:
ahogy mondták, már mind jó képeket csinál átlag felhasználók számára, de a hozzáértők meg észlelik azokat a kisebb-nagyobb minőségbeli változásokat, amiket mondjuk csak a 1020 meg a pw808 nyújt.
2014. ápr. 4. 11:04
6/13 A kérdező kommentje:
Néztem videót a galaxy s5ről, az már tényleg nagyon szép képeket és videót csinál mint egy digitális fényképezőgép.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!