IPhone. Részleletes vélemények?
sok ilyen kérdés volt már, keress vissza találni fogsz csomót. regényeket írtam róla régebbi kérdéseknél, találd meg őket!
egy szó: imádom :)
Iphone ... hmmm
Jó visszagondolni, hogy mennyire is vágytam egyre, és mennyire nem volt egyszerű megszerezni. Hiszen hivatalosan nem lehetett kapni, aztán jöttek a különféle okosítások, és láss csodát az emberi elme megint megoldotta a "lehetetlen". Használhatóvá tették egyes okos emberek :) No megvettem. első reakció: döbbenet. Precíz munka, illeszkedő részek, semmi felesleges sallang a készüléken, és még ki is néz valahogy (persze aki ismeri az APPLE termékeit annak ez eddig nem meglepő) Aztén a hétköznapi használat. MP3 lejátszónak kiváló (egyik fontos szempont volt) Hatalmas memória, rengeteg minden ráfér. Fényképezőnek sem rossz, bár nincs túl sok funkció, de ne feledjük, ez egy telefon. Ami nagyon tetszett, hogy a WLAN bekapcslásakor nem kell órákat bűvészkedni az IP címekkel, DNS beállításokkal, ha tudod a WIFI hálózat jelszavát minden teketória nélkül felkapcsolódik, és meg is jegyzi a beállításait, nem úgy mint sok hasonló PDA készülék, ahol valóságos hálózati mérnöknek kell lenned, ha ugyanezt a csatlakozást el szeretnéd érni. Ami nem tetszett, a bluetooth ... Szabvány ide szabvány oda, nem volt hajlandó kommunikálni a szintén bluetoothos gps vevőmmel, és ez meglepett, de végülis nem erre vettem, olyan nagyon nem hiányzik a dolog. Azóta kiderült a Bluetooth eszközöknél figyelni kell az "Iphone specifikáltságra".
Aztán a menyasszonyom is kapott egy ilyen készüléket ... Használja MP3 lejátszónak, játékkonzolnak, fényképezőnek, és nem utolsó sorban telefonnak :) Hát a játékokat ezeddig nem is nagyon néztem. Ha játszani vágytam ott volt a számítógép, de most óhatatlan a látókörömbe került és meglepett, hogy mennyi sok van és milyen látványosak tudnak lenni. Tetszik ugyan, de játszani továbbra se ezen fogok :) Az ismerőseim sorban mutogatják milyen rengeteg, és hasznos dolog létezik rá, és napról napra belátom, hogy bizony nem csak egy telefont tartok a kezemben ... Sajnos volt egy balesetem amiben a készülék is megsérült ... Nem lehetne csak alaplapcserével megmenteni. Nem lett volna olcsó a javíttatás, inkább vettem egy másikat. De azért teljesen nem mondtam le róla, várja a 18 ezer forint összejöttét, mert valószínűleg meg fogom őt is csináltatni. A szívemhez nőtt.
Összefoglalva: egy sokoldalú, megbízható készülék, rengeteg színvonalas alkalmazással, meglepően sokoldalú alapszoftverrel, jó használhatósággal. Szép tervezés, igényes kivitelezés.
Mindez persze nem túl olcsó, de ami jó, az ritkán olcsó....
Iphone...Igazi Apple csodabogár.
Na mindegy nem ez a véleményem.A véleményem:Nagyon szerettünk volna egyszer egy 2G 4GB-ot nem is olyan régen.Azóta haverom használtan szerzett hatvanért,na azt mondom annyiért megéri egy 2g 4giga.60.000 forintért korrekt darab.Újonnan ez a 150.000 forint beteges.De jól használható,bár kamerailag el vannak maradva és a Bluetooth-szal is akadnak gondok,de a rendszer pofonegyszerű,sokoldalúan kihasználható,és ha tudsz olcsón szerezni,akkor ne fogd vissza magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!