Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Iphone5! Háttérkép nem jó...

Jónás Zsigmond kérdése:

Iphone5! Háttérkép nem jó Mitől lehet?

Figyelt kérdés
3 napja lefagyott a telefon, de már jó lett, azelőtt ha beállítottam egy háttérképet rendesen látszott, mióta lefagyott ha beállítok egy képet a fele fehér a másik fele meg egy rész a képből, szóval nem tudok beállítani egy képet ami normálisan látszana és elég idegesítő már! Persze a gyári képeket azok rendesen berakja! Valaki segítsen:\\
2014. ápr. 3. 13:36
 1/4 anonim ***** válasza:
Lefagyott? Soha az életben nem fagyott még le iphoneom, de még a csaladtagjaim-ismerőseim közül sem. Vízbe ejtetted, vagy az csak egy klón..?
2014. ápr. 3. 13:55
 2/4 Zakathol ***** válasza:

#1: Ne izgulj, egy iPhone is le tud fagyni. Az én T-mobilban vásárolt 5s-em konkrétan 33 napot bírt, utána piszkálás nélkül DFU-ba rakta magát az ágyon fekve, és nem lehetett életre-kelteni.

Ez a második hét, hogy a T-mobil szervízhálózatában kering, a cserét a T-pontban visszautasították azzal az indoklással, hogy 1. nem cserélhetik mert az 5s túlságosan új típus, 2. csak olyan iphone-t cserélnek ami bekapcsol (tehát olyat nem ami totál meghalt...wtf...)

Azóta Pesten van valami központi szervízben, onnan várom, hogy jöjjön vissza (vagy a cserekészülék)

2014. ápr. 3. 13:59
 3/4 anonim ***** válasza:
kapcsold ki a parallax effektet.
2014. ápr. 3. 14:21
 4/4 Osynho ***** válasza:
Óóó, nagyon szépen fagynak az iphone-ok is. :) Van a családban több is. Persze nem ez a jellemző, de azért nem kell megenni az apple legendákat, tökéletes rendszer nem létezik. Nekem az ipod-om is fagyott már csonttá. :)
2014. ápr. 3. 14:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!