Aki Vásárolt már külföldi webáruházban mobilt, mi a tapasztalat? és mi a sci phone, meg a dual sim?
Miért kellene külföldi webshopban megvenni (ez elég kockázatos, nincs rá garancia, nem tudod, működik-e, stb.)?....
Itt a Vaterán is rengetegen árulnak ilyen telefonokat és van olyan eladó, aki 1 éves garanciával!!!
Én pont most vettem 3 db ilyen telefont a családomnak Vaterán (dual SIM-kártyás, TV-vel, wifi-vel, 2 kamerával, bluetooth-al, 16 GB-ig bővíthető, stb.), darabja kb. 35ezer Ft-ra jön ki.
Ennél olcsóbban az Ebay-en sem tudnám megvenni postaköltséggel együtt!!!
Ezeknek a Vaterás eladóknak megvan a bejáratott csatornájuk, már 1-2 éve ezzel foglalkoznak, de ha te most vásárolsz először, ráfagyhatsz...
Kifaggattam azt az eladót, akitől én vásároltam (ő már másfél éve ezeket árulja), és azt mondta, hogy a WiFi-s mobilokból még egyet sem reklamáltak nála, ezek jó stabil készülékek!
Ja, igen : a "dual SIM" azt jelenti, hogy egyszerre 2 SIM kártyát kezel a készülék egyidőben!
(Pl.: beleteheted a munkahelyi és a privát SIM-kártyádat, nem kell 2 db mobilt cipelned. Telefonáláskor választhatsz, melyik kártyáról akarsz hívni valakit.)
A "ScIphone" meg egy fantázianév, merthogy az Iphone-ról koppintották ezeket a mobilokat...
Kivülről is arra hasonlítanak, tudásban meg többet tudnak általában az Apple készülékeinél!!! (Pl. kártyával bővíthető a memóriájuk, a valódi Iphone-nak meg fix a memóriája... Az akkuja is cserélhető, az Iphonnak meg beépített akkuja van...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!