Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » A samsung s5230-as telótokat...

A samsung s5230-as telótokat miért kellett szervizbe vinni?

Figyelt kérdés

Olvastam itt a fórumban, hogy ilyet ne vegyünk, mert már 2 hét után szervízbe kell vinni aztán újra, többen is írták.

Mi volt az oka?

Mert ilyet szeretnék most venni,de eddig is samsungom volt, már 2.5 éve, soha nem vittem szervízbe, pedig kamerás,mp3,bővíthető,fecsúsztathatós stb.. szóval nem egy régi darabom van.

Lány vagyok, nálam jobban talán senki nem vigyáz telefonra, alig van most is karcolás rajta a mostanin, mindig tokban hordom, nem ütögetem, finoman bánok vele, nem kapkodok hogy gyorsan nyisson meg mindent stb..szerintem tudnák rá vigyázni.

előre is köszi a válaszokat.

2009. dec. 18. 20:06
 1/7 anonim ***** válasza:
Hát én erről még nem hallottam,pedig több ismerősömnek is van ilyen.Nekem is ilyen van,és semmi baj vele.Ha meg ütögeted meg kapkodsz akkor bármelyik telefont el tudod rontani nem csak ezt.
2009. dec. 18. 20:10
 2/7 anonim ***** válasza:
Én se hallottam ilyet. Nekem is ilyet hoz a jézuska, de már próbálgattam és semmi baja nincs. Sőt kérdeztük is a pannonnál hogy szokott e vele gond lenni és aztmondták még nem volt, pedig már több mint 1.000.000-an használják ezt a fajtát.
2009. dec. 18. 20:13
 3/7 anonim ***** válasza:
az előző roszzul írta a számot nem 1.000.000 hanem 10.000.000 :) MB
2009. dec. 18. 20:19
 4/7 anonim ***** válasza:
Én két hónapja használok s5230-at. Egy ismerős ajánlotta, aki telefon boltot és márkaszervizt vezet. Azt mondta, hogy eddig nem nagyon hoztak vissza javításra ilyen készüléket.
2009. dec. 18. 20:29
 5/7 anonim ***** válasza:

Én hallottam ismerőstől, hogy a telefonszervízes mondta neki, hogy se Samsungot, se LG-t ne vegyen. Az ismerősöm olyan problémával vitte be a telefont, hogy nem hallják egymást a beszélő partnerével.

Ennek ellenére én Samsungot vettem, és kiválóan működik.

2009. dec. 18. 20:34
 6/7 anonim ***** válasza:
nekem is ilyen van 2 hónapja és semmi baj nincs vele nagyon szeretem(:
2009. dec. 19. 15:59
 7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a megnyugtató válaszokat. :)
2009. dec. 19. 18:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!