Xperia Tipot, hogyan tudom újra telepíteni kikapcsolt állapotban?
Üdv!
Tegnap felraktam a Tipom-ra a Jelly Beans romot. 4.1-verzió.
Recovery módba felrakta utána újraindítottam a telefont, be adta a Sony logot egész este vártam, hogy elinduljon a telefon de SEMMI! Vissza mentem a recovery mod-ba és csináltam egy reset factoryt majd megint újra indítottam a telefont de még mindig csak a SONY logóig jut el a bekapcsolatás...
A fő gond, hogy meglehetősen alacsony ismeretekkel láttál neki főzött rommal mókolni.
Nem sértegetésből, csak a leírásodból kiderül, hogy nem igazán tudod, mit csinálsz.
"Vissza mentem a recovery mod-ba és csináltam egy reset factoryt majd megint újra indítottam a telefont de még mindig csak a SONY logóig jut el a bekapcsolatás..."
Ha rossz a telepítésed, akkor hiába resetelgetsz.
Gondolom eredetileg a gyári rom egy 4.0 volt.
Ilyenkor egy 4.1 főzött rom felrakása kb. így néz ki:
0. szükséges fájlok letöltése, kernel, rom (csakis összetartozók!), flashtool telepítése
1. root
2. recovery telepítése
3. bootloader nyitás
4. custom kernel flashelése flashtool progival
5. custom rom telepítése (természetesen a szükséges format/wipe teendőkkel együtt)
Ha semmit nem hagytál ki és a letöltött fájljaid is hibátlanok (md5sum ellenőrzés!), akkor ennek mennie kellene, tehát valamit elszúrtál.
A megoldás: a Sony Update Service progival szépen visszaállítod a gyári állapotot és kezded elölről.
5. rom t
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!