Altrifla kérdése:
Hogyan állítsak a hangerőn?
Figyelt kérdés
Sziasztok.
Xperia ray készüléken szeretném a képernyőzár feloldásakor valamint fényképezéskor (zárhang) hallható hangot erősebbre állítani. Most szinte 1általán nem hallhatók (Hangosabbak voltak!). A hangbeállításoknál 3 lehetőség van 1ikre sincs változás. A hangerőgombokkal + a médialejátszó vagy a kagyló hangját lehet módosítani.
A szoftver a legfrissebb, gyári :-). A készüléket már többször ki és be kapcsoltam.
Van valakinek ötlete?
Köszönöm.
2014. ápr. 1. 00:34
1/4 anonim válasza:
Meghibásodott szoftver? Ez egy próbát megér: teló kikapcs először benyomod a hangerő le gombot és nyomva tartod és utána a bekapcsoló gombot ha bejött egy menü a hangerő gombot eleresztheted hangerő fel le gombbal tudsz lépkedni a menüben és a bekapcsoló gombbal tudsz rámenni a általad választott dologra de nekünk a Factory reset kell! és nyomsz egy ilyet!!
2/4 anonim válasza:
DE VIGYÁZZ MERT AZ ÖSSZES ADATOD ELVESZIK KIVÉVE AZ SD KÁRTYÁRÓL DE HA NEM AKAROD HOGY ELVESSZEN AKKOR play on van backup progi azzal lemented az egészet és vissza állítod utána!
3/4 anonim válasza:
Könyörgöm ne beszéljél már hülyeséget előző válaszoló. Amiről te beszélsz CWM Recovery.. -.- "A szoftver a legfrissebb, gyári" A Recoveryhez root kell és neki kell feltelepíteni, a Factory Resettel pedig letörölné a ROM-ot.. Egyébként magára a kérdésre sajnos nem tudom a választ.
4/4 anonim válasza:
Elnézést, már én is hülyeséget beszélek xdd. A ROM-ot nem törli, csak az adatokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!