Melyik telefont éedemes venni a samsung corby vagy sam sung jade?
Figyelt kérdés
2009. dec. 18. 13:18
1/5 anonim válasza:
Corbyt biztos nem. Kicai tudású, leginkább a 11-12 éves kislányoknak tervezték, felvágni, hogy milyne színes meg kamera meg húúú. Ahhoz képest...
3/5 anonim válasza:
szijja 13 vok lány nekem is ilyenem van de kicseréltettük egy másikra mert egy nagy szar!!!
4/5 anonim válasza:
én teljesen megvagyok elégedve a Corbymmal semmi problémám sincs vele, és kezelni is könnyű... nem most kaptam, úgyhogy nem az újdonság varázsa alatt vagyok... és 13éves vagyok. Nem vagyok olyan: júúj kamera vagy hogy néézd milyen színes. Nem az a fontos. Szal szerintem nagyon jó. és az se igaz hogy kistudású. Sőt, még többet is tud mint egy átlagos telefon. egyébként, meg végül is teljesen mind1 hogy milyen telód van sztem. tudsz vele zenét hallgatni, telefonálni, ha videót nézel akkor teljes képernyős, úgyhogy filmet nézni is jó rajta. Az egyetlen dolog, ami rossz benne, hogy a fülhalgató amit hozzá adnak az nem valami jó. Bármondjuk hozzá lehet szokni:D
Röviden: Sztem Corby-t vegyél:D
5/5 anonim válasza:
Szerintem corby-t érdemesebb venni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!