Tamás kővári kérdése:
Nokia lumia 520-ra megéri rátenni az androidot?
Figyelt kérdés
Sokan mondták ,hogy androiddal jobb lenne ,de én nem nagyon tudom ,hogy mivel is lenne jobb vagy egyszerűbb az androiddal és nem vágja tönkre a telót ?2014. márc. 31. 10:43
1/7 Zakathol válasza:
Túl sok a hülye körülötted. Nem lehet rátenni Androidot. Sehogy.
2/7 anonim válasza:
Uh, tényleg sok a hülye körülötted, ha azt hiszik hogy
1) jobb lenne Androiddal
2) rá is lehet rakni...
3/7 anonim válasza:
Rakd rá! Nagyon jó! Sokkal gyorsabb, szebb a képe! Nagyobb lesz a kijelző, jobb lesz a proci! Minden téren megéri!
4/7 anonim válasza:
szerintem is rakd rá, ha sikerül azonnal lesz vezető fejlesztői állásod a nokiánál
5/7 anonim válasza:
Nem lehet, és nem is lenne jobb
6/7 anonim válasza:
Dontbefool nak igaza van
ha te és a korlátolt haverjaid valahogy ráraknak egy zárt forráskú rendszrre töréssel egy másikat akkor hamarosan milliomosok lehettek XD
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :).
2014. márc. 31. 16:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!