Sony ericsson w995 vagy c9O5? Melyiket vegyem?
*c905(nulla) nem c9O5( O-betű)
Amúgy attól függ hogy mire kell jobban.A C905 tényleg iszonyat jó képeket csinál,de a zenelejátszója se olyan nagyon gáz.Venni kell hozzá egy jobb füles és már vetekszik bármelyik walkman mobillal.Mondjuk a hangereje az nem túl hangos.W995-ösöm még nem volt de ahogy így nézegetem a neten,nem rossz telefon.De azért nem ér fel a kamerája egy 8.1 megapixeleséhez.
Juuuuj...bocs most nézem hogy abba is 8.1-es kamera van.
Akkor egyértelműen a w995-öt vedd meg.
bocsi még egyszer!
Zenelejátszásra vagy fotózásra akarod főleg használni?
Mert hiába van mindkettőbe 8.1 megapixeles kamera, a c905 cybershot mobil, azaz direkt fotósára készítették, másik meg walkmen, azaz zenemobil.
Sok különbség nem lehet közte, mert sony ericsson-sony ericsson, nekem inkább a c905 kéne (ha már nem lenne :))
Ha főleg zenelejátszás, akkor szerintem a w995, mert abban is van egy 8 megapixeles kamera, ami biztos jó képet csinál, de c905-höz képest gyengébb a fényképe, de ha neked fontosabb a zene, akkor egyértelmű.
És ajánlom figyelmedbe a mobilarena.hu -t, írnak a mobilokról, és segít eldönteni, hogy melyiket is vegyed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!