Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Sony ericsson w995 vagy c9O5?...

Sony ericsson w995 vagy c9O5? Melyiket vegyem?

Figyelt kérdés
Ezt a 2 telefont néztem ki, de nem tudom, hogy melyiket vegyem. A w995 zeneileg jobb, jó a kamerája is, de nincs rajta vaku, meg nem olyan jó a képminőslg (teszteken olvastam. A c9O5 profi képeket készít, de nem olyan jó a zenelejátszója.... Szerintetek melyiket éri meg megvenni?
2009. dec. 18. 10:28
 1/9 anonim ***** válasza:

*c905(nulla) nem c9O5( O-betű)

Amúgy attól függ hogy mire kell jobban.A C905 tényleg iszonyat jó képeket csinál,de a zenelejátszója se olyan nagyon gáz.Venni kell hozzá egy jobb füles és már vetekszik bármelyik walkman mobillal.Mondjuk a hangereje az nem túl hangos.W995-ösöm még nem volt de ahogy így nézegetem a neten,nem rossz telefon.De azért nem ér fel a kamerája egy 8.1 megapixeleséhez.

2009. dec. 18. 11:25
 2/9 anonim ***** válasza:

Juuuuj...bocs most nézem hogy abba is 8.1-es kamera van.

Akkor egyértelműen a w995-öt vedd meg.

bocsi még egyszer!

2009. dec. 18. 11:28
 3/9 A kérdező kommentje:
köszi, hogy írtál:D semmi gond, tévedni emberi dolog :)
2009. dec. 18. 20:12
 4/9 anonim ***** válasza:

Zenelejátszásra vagy fotózásra akarod főleg használni?

Mert hiába van mindkettőbe 8.1 megapixeles kamera, a c905 cybershot mobil, azaz direkt fotósára készítették, másik meg walkmen, azaz zenemobil.

Sok különbség nem lehet közte, mert sony ericsson-sony ericsson, nekem inkább a c905 kéne (ha már nem lenne :))

2009. dec. 20. 16:00
 5/9 A kérdező kommentje:
:D:D köszi, hogy írtál D az elsőnek még annyit, hogy tudom, hogy nem o, hanem nulla, de komplikált átállítanom angolra a laptopot, ezért a nulla helyett sokzsor az o-betűt használom
2009. dec. 20. 16:17
 6/9 A kérdező kommentje:
hát főleg zenelejátszásra szeretném, de azlrt a fotózás is fontos
2009. dec. 20. 16:18
 7/9 anonim ***** válasza:

Ha főleg zenelejátszás, akkor szerintem a w995, mert abban is van egy 8 megapixeles kamera, ami biztos jó képet csinál, de c905-höz képest gyengébb a fényképe, de ha neked fontosabb a zene, akkor egyértelmű.

És ajánlom figyelmedbe a mobilarena.hu -t, írnak a mobilokról, és segít eldönteni, hogy melyiket is vegyed.

2009. dec. 20. 21:44
 8/9 anonim ***** válasza:
Nekem W995 van! Először is VAN RAJTA VAKU!!ZENEILEG is csúcs valmint a 8.1 kamerája is király!
2009. dec. 20. 21:52
 9/9 A kérdező kommentje:
köszi :D meglestem azt a honlapot, nagyon jó, a teszt is :D akkor a w995-öt választom, közel áll a szívemhez :)
2009. dec. 21. 08:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!