Segítsetek! Nem tudok választani a HTC One és Google Nexus 5 között. A Nexus jobb tulajdonságokra, viszont kicsit félek attól hogy LG. Kérlek segítsetek és indokoljátok hogy miért azt a készüléket választanátok, amit.
azt írd már le hogy ez a jobb minőség ez miben nyilvánul meg?
ilyen fogyatékos nem lehetsz hogy ennyit nem értesz,csak a mellé duma megy folyamatosan,közben meg fingod nincs mit beszélsz.
htcnek meg gondjai vannak mert nem bírja eladni az isten király telefonjait.
erről is mesélhetnél kicsit hogy ez hogy van?
2014. ápr. 1. 14:55
22/29 anonim válasza:
Szálcsiszolt aluminium unibody háza van, és már itt nyert. Dobd ki a gagyi fos lg-det a kukába te troll.
2014. ápr. 1. 20:19
23/29 b95 válasza:
Oké, hogy a HTC minőségi, de attól még az LG sem szar.
5-6 éve még tényleg hulladékokat gyártottak, de mostanra igencsak felfejlődtek minőségben.
Az viszont érdekes, hogy a Samsung meg az idő alatt pont annyit adott le a minőségből.
Van egy kb. 15 éves Samsung TV-nk, teljesen jó, a nemrég vett mikrónk meg az utolsó gagyi műanyag borítást kapta.
2014. ápr. 1. 20:24
24/29 dirtboy válasza:
/Szálcsiszolt aluminium unibody háza van, és már itt nyert./
nem hogy itt nyert hanem itt már ki is merült,ennyiben lehet jobbnak nevezni semmi másban
ez meg szerintem nem mérvadó, de döntse el mindenki magának,minden esetre be bizonyítottad hogy egy vicc vagy és egy normálisabb indokot nem tudsz írni sem arról hogy a htc miért annyira király,sem arról hogy az LG miért is annyira rossz.
2014. ápr. 1. 20:48
25/29 anonim válasza:
A samsung tenyleg nagyon rossz lett. kopogos muanyag telefonokat gyart mostanaban :S dirtboy. ugy felhuztad az agyamat hogy mar nem tudtam mast irni. figyelj. minden embernek mas es mas miatt jo egy telefon. en szeretem ha egy telefon premium minosegu. valaki azt szereti ha nagy a kijelzo. valaki pedig nem szereti a nagy telefonokat. szerintem a htc jobb telefonokat gyert mint az lg,legalabbis a szamomra biztosan. Ne haragudj hogy leszaroztam a telefonod. csak felidegesitettel. amugy most epp egy lg telorol irok ide ,mert nekem is van. lg optimus l7 es egy htc 8x-em is .szoval szerintem zarjuk le ezt a gyerekes veszekedest.
2014. ápr. 1. 21:38
26/29 bigfec97 válasza:
Mit oltogatjátok az LG-t retardáltak? Semmi baja nincs az LG-nek... a htc one meg egy túlárazott szar, az ultra pixellel nagyon mellé lőttek
2014. ápr. 6. 12:03
27/29 A kérdező kommentje:
Nexus lett. 110ért vettem újonnan, 2 éves LG garival. Imádom! Köszönöma tanácsokat <3 amúgy aki azt mondja, hogy nem olyan magas az anyak 'kivitele' szerintem hulyeség. Nyilván ne fémhez hasonlítsuk, de előtte egy s4 et használtam, és ez simán van azon a szinten, sőt... :))
2014. ápr. 10. 16:05
28/29 anonim válasza:
az lg egy fos , fél évig használtam az optimus g-met , és elis romlott,..... fos szappantartó műanyag telefonok
2014. ápr. 12. 21:24
29/29 dirtboy válasza:
ma 21:24
Nem tudom miértelme ide jönni kamuzmi,rá adásul ilyen amatőr szinten.
Ha lett volna valaha optimus G-d vagy láttál volna már élőben akkor tudnád hogy elől hátul gorila glass 2 üveg van nem pedig műanyag.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!