Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » 16GB-os, vagy 32GB-os LG G2?

Kismutyesz_ kérdése:

16GB-os, vagy 32GB-os LG G2?

Figyelt kérdés
Egy LG G2-t fogok venni májusban (mindenképpen), amiből ugye van egy 16GB-os, és 32GB-os verzió. Na már most játékokat szoktam letöltögetni bőven telefonra ami meg tetszik, fizetőseket is. Vannak 1GB-os játékok is amiket szívesen játszok. Filmeket nem húzok le rá, legfeljebb egyet 1 évben egyszer, azt is csak átmenetileg. A rendszer elfoglal a 16GB-ból 6 kb. Szóval így marad durván 10GB. Viszont ha a kisebb verziót veszem akkor megspórolok körülbelül 30 000 ft-ot (100 euro-t). Így érdemes megvenni a kisebbet tárhelyeset? Helyemben hogyan döntenétek? Mert még van 1-2 dolog amire költenék, pl. a barátnőmre akihez júniusban megyek, a telefon vétel után 1 hónapjára. :D (távkapcsolat, tudom ez nem igazán tartozik ide, csak egy példa)

2014. márc. 30. 01:39
 1/4 A kérdező kommentje:
Bocsi a helyesírási hibákért, félholt vagyok már ilyenkor. :) Szóval szerintetek melyik verzió lenne kifizetődőbb számomra? Zenéket is raknék rá bőven, képeket is.
2014. márc. 30. 01:58
 2/4 SylwerStone ***** válasza:
Ha van pendive-d egy pár száz forintos OTG kábellel rá tudod kötni. Vagy veszel egy micro usb-s kártyolvasót. Ezek közel nem kerülnek 30 ezer forintba. ;)
2014. márc. 30. 09:39
 3/4 anonim válasza:

Szia!

Nem tudom mennyire aktuális még a kérdés, én is ebben a kérdésben szeretnék döntésre jutni, de végül a 32 gigás mellett döntöttem. Ahogy halad az idő, meg a technika, 4k elterjedtebb lesz, ami ugye zabálja a rom-ot, és hamar betelik az a 10 giga. Ha nem is 4k-s felvételek készítésével, akkor zenékkel, képekkel, videókkal, sorozatokkal, plusz még ha ráteszel 1-2 komolyabb játékot az is foglal. Legalábbis ez nálam így van, nem tudom nálad mennyire játszanak ezek. OTG-s megoldásokat én is olvastam, 32gb-os változatok 7-9 ezer között vannak, amik jók lehetnek, ha tudod, hogy sokat fogsz utazni és jól jönne pl egy film, de ha hirtelen kell hely, nem szeretnék azzal foglalkozni, hogy hol a pendrive, csatlakoztassam. :D 30 ezer tényleg sok, de nekem megérné, ha nem is most, de hónapok múlva biztos.

Remélem tudtam segíteni, majd ha megvan a döntés írj, hogy mit választottál :D

2014. máj. 1. 11:38
 4/4 A kérdező kommentje:
Már pár hete eldöntöttem, hogy 32 gigásat veszek, mert csak 9 000 ft-al drágább. És fehérben. Remélem ez nem ciki fiúnak, de nekem ez tetszik, és a feketét már unom. :)
2014. máj. 1. 13:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!