Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » LG G2-re Mikor jön meg az...

LG G2-re Mikor jön meg az Android 4.4? Mert az egyik oldal azt írta hogy már Március végén itt lesz! De akkor hol van?

Figyelt kérdés

2014. márc. 29. 20:06
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Még van két nap a márciusból. Attól hogy "az egyik oldal" azt írja, még nm lesz igaz. Ráadásul amúgy sem egyszerre kapja meg az összes régió....
2014. márc. 29. 20:07
 2/13 A kérdező kommentje:
Szerinted ha letelik a2 nap akkor meg jöhet rá?
2014. márc. 29. 20:08
 3/13 anonim ***** válasza:
Javaslom keresd fel ilyen kérdésekkel a budapest tv-s jósokat.
2014. márc. 29. 20:13
 4/13 A kérdező kommentje:
Inkább ki hagyom de nem igaz már már mikor ki jött a telefon!Nekem még egy idejig jó lesz, mert következő hónap 7-én jön meg a telefon!
2014. márc. 29. 20:18
 5/13 anonim ***** válasza:

"de nem igaz már már mikor ki jött a telefon"

És? Ez nem Nexus, itt minden egyes frissítés után ez lesz, ha kijön egy új Android, akkor legjobb esetben 6 hónap után tölthető lesz G2-re.

2014. márc. 29. 20:24
 6/13 A kérdező kommentje:
Akkor szerinted mikor jöhet rá a frissítés?
2014. márc. 29. 20:26
 7/13 anonim ***** válasza:
Te tényleg ennyire retardált vagy, vagy csak tetteted? Szerinted bárki is a jövőbe lát? Majd jön és kész.
2014. márc. 29. 20:30
 8/13 A kérdező kommentje:
Ember csak a véleményedre voltam kíváncsi hogy kifog rá jönni a frissítés nem mondtam semmi olyat!
2014. márc. 29. 20:33
 9/13 A kérdező kommentje:
[link] Nézd meg! Szerinted?
2014. márc. 29. 20:36
 10/13 anonim ***** válasza:

Ezt nem lehet megmondani, azt sem tudni, hogy a te telefonod milyen régiójú. Ettől függ ugyanis, az általad linkelt oldal alapján 1-2 héten belül elérhetőnek kell lennie - de ne vegyél rá mérget, lehet, hogy tévednek.

Egyébként ha ilyen fontos a minél frissebb szoftververzió számodra, akkor rossz platformot, illetve rossz telefont választottál. Androidnál csak a Nexus vonalat frissítik rendesebben, többinél gyártói módosítások illetve üzletpolitika miatt hónapokig tart az új verzió elkészítése - már ha egyáltalán készül.

2014. márc. 29. 21:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!