Valaki töltött már le programot az ovi-ról?
Figyelt kérdés
Az érdekelne, hogy használtad-e már az OVI programot valamilyen telefonodra! Valamilyen játékot szeretnék letölteni de azt írja ki hogy adjam meg a telefonszámom igaz hogy oda van írva hogy Free de megmerjem adni a programnak a számom? tényleg nemfognak pénzt levenni a kártyámról?2009. dec. 17. 20:55
2/8 anonim válasza:
Persze nyugodtan add meg a számod, utána kapsz egy sms-t ami máris 500 forintodba került, és minden nap kapsz valami szart, amire nincs szükséged, vagy amit a TV-be reklámoznak (megjegyzem ezeket bárhonnan le lehet szedni ingyen), majd ha ezt a fántásztikus szolgáltatást le szeretnéd mondani, nincs is más dolgod, minthogy küldesz egy megint csak emelt díjas sms-t, hogy nem kérsz több szart. Szóval mire észbe kapsz máris lehúztak rólad legalább 2000 forintot. Na ebből fizetik a reklámokat a TV-be és tartják fenn magukat, mert valaki mindig lesz aki képes beírni oda a telszámát...
3/8 A kérdező kommentje:
Azt hittem ez egy megbizható program mivel a Nokia szolgáltatja... az interneten és nem a tvben...
2009. dec. 17. 21:41
4/8 anonim válasza:
Omg sok tudatlan , az ovi store-ert nem kell fizetni...
Csak az appokert amik rajta vannak , megjegyzem vannak ingyenesek is , es nyugodtan regelhetsz ra nem lesz para semmivel. Egyszerű kezelni , de tele van ertelmetlen sz@rral.
5/8 anonim válasza:
Tvs reklámok...amikor még kisebb voltam hogy bedőltem ezeknek..de már 16 vagyok,érettebben gondolkodok,de már röhögök azon,amikor pl telón hivnak,hogy ilyen ajándékcsomag meg olyan...:)
6/8 A kérdező kommentje:
Minek válaszol olyan a kérdésre aki nemtudja miről van szó?
Az OVI nak köze sincs a tv-s reklámokhoz... köszönöm annak az egy embernek a válaszát aki tudta egyáltalán hogy miről van szó! Kedves 3. válaszoló :)
2009. dec. 24. 22:14
7/8 anonim válasza:
Ha ingyenes progit töltesz le , ingyen küldenek egy linkes sms-t és a szolgáltatódnak a GPRS használatért kell fizetned kb (T-mobile-nál) 300-700 Forintot.
8/8 anonim válasza:
nem kell megadni a telószámod -.-' én sem adtam meg és már egy csomó mindent letöltöttem
nokia 5800 <3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!