Iphone 5s vagy Samsung galaxy s4?
Figyelt kérdés
Nem tudom áttérjek iphonera vagy maradjak samsungos ?! :)2014. márc. 29. 10:16
1/14 anonim válasza:
Mi se tudjuk. Nekem speciel nem tetszik az iOs.
2/14 anonim válasza:
nekem speciel egyik sem tetszik, egyik túlértékelt, a másik meg samsung (12 egy tucat)
5/14 anonim válasza:
Bemasolom egy masik kerdesbol:
Nekem volt tobb samsung es tobb iphone is
Ha tamagochit akarsz amit allandoan adminolhatsz, amin futtathatod naponta a memory cleanert, nezegetni akarod ahogy szaggat a menu, ha tetszik hogy az androidban minden menuben mashol van az option gomb stb. akkor csakis s4
Ha hasznalni szeretned gond nelkul akkor iphone, barmelyik (mert meg az iphone4 is gyors)
6/14 anonim válasza:
Nem tudom mi gondlenne az S4-el.Nekem nem szaggat,nem fagy!Az tény,hogy gyorsabb az iphone rendszere de nekem nem ér annyit,mint amennyiért adják.Szeretem továbbá a rengeteg funkciót,akár egy kameraszoftverben.Kitkat van a telefonomon és meg kell mondanom,hogy elég kellemes már igy az Android.Szerintem mindenképp jó választás.
7/14 anonim válasza:
S4 jobban megéri.Meg ha a Samsung bevált akkor nagy csalódás lenne számodra az iPhone az iOS miatt.De ha te szereted a korlátokat,hogy a telefon mondja meg,hogy mit és hogyan csinálhatsz rajta akkor térj át.Amit a 39%-os írt az valamikor a Galaxy Mini idejében volt jellemző.
8/14 anonim válasza:
Bocsánat:amit a 42%-os vagyis Dontbefool írt.
9/14 bp1985 válasza:
Nem tudom mi gondlenne az S4-el.
Itt divat szídni, mert csak az ájfon, meg a windózfón a jó, a többi az mind sz@r.
10/14 anonim válasza:
Az iPhone-ok nagyon túl vannak árazva, ott leginkább az Apple márkanevet kell megfizetni, de hardveresen csak a kb. 55-60 ezer Ft-os telefonok szintjén van, a Galaxy S4 kb. 3x jobb nála! Szóval szerintem maradj Samsungos! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!