Mikor lesz kapható Magyarországon a Nokia X?
Hivatalosan nem fog itthon megjelenni.
A Nokia X-et a fejlődő piacokra szánták. (Afrika, Ázsia, Közel-Kelet, Dél-Amerika)
Hát bocsi de nagyon nyomi vagy :D
Mert én Ukrajna lakosa vagyok és itt Április 12. lesz kapható,és ha jól tudom Ukrajna Europában található! :D
Az X valóban globális lesz. Az X+ lesz főként ázsia, az XL pedig szintén több ország, kivéve Magyarország(de ukrajnában szintén tervben van.
[link] itt írják a hivatalos oldalon.
nyomi vagy te! ¬.¬
A Nokia az X sorozatot a csóró országokba szánja. (Ezt konkrétan ki is jelentette a Nokia.)
Vagyis elsősorban a fejlődő országokba. Persze nem kizárólag oda. (ezt mondjuk elfelejtettem említeni, ez igaz.)
Vagyis a csóró Kelet-Európai országokba is megjelenik, habár ezek az országok nem tartoznak ide, de azért a fejlett országokba se nagyon. Ilyen pl. Ukrajna.
Magyarországon mindenesetre NEM fog megjelenni, hiszen Észak Amerikában, illetve Nyugat- és Közép-Európában nem jelenik meg, és nem is fog, mivel nem ide szánják a telefont, hanem hozzátok! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!