Nehéz megtanulni egy androidos telefon használatát?
Figyelt kérdés
Eddig csak hagyományos, gombos telefonokkal volt dolgom. Ha okos masinát adtak a kezembe megmutatni, rögtön visszaadtam, féltem, hogy elrontom.2014. márc. 27. 12:38
11/14 A kérdező kommentje:
LG Optimus L5 II-m lesz. Egyik barátomnak is olyanja van, még nem akarta kihajítani az ablakon. Egy másik barátomnak is LG-je van, igaz, hogy jobb felszereltségű, de azt mondta, ez már nem olyan rossz telefon, persze néha be fog lassulni meg ilyenek. Ha rossz telefont akartam volna venni, rögtön lebeszélt volna róla.
Akkor megnyugodtam, nem leszek reménytelen. :)
2014. márc. 27. 18:02
12/14 anonim válasza:
"LG Optimus L5 II-m lesz."
Részvétem. Persze ha olcsón (~15-20 ezer ft) tudsz venni, gyári garanciával akkor okés.
14/14 A kérdező kommentje:
Jelentem, március 31 óta megvan, és egy-két dolgot leszámítva tökéletesen elégedett vagyok vele (fruit ninja után pár másodpercre megfagy, ha bezártam az alkalmazást; az új facebook app frissítés meg alapból rossz, nem csak nálam hülyül meg). Nem terhelem, úgyhogy tökély. (LEKOPOGOM)
2014. máj. 25. 17:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!