Facebook aktiv bejelentkezésnél ez mi?
Figyelt kérdés
Az aktiv bejelentkezéseim mind másik városból vannak (uabból) nem pedig onnan ahol lakom. Èlettársam összes aktiv bejelentkezése viszont onnan van ahol lakunk. Ha "leválasztom" az aktiv bejelentkezéseknél a helyszínt (ami ugye valótlan) akkor a messenger azt írja hogy letelt az idökorlát, jelentkezzek be újra. Mi ez?2014. márc. 27. 10:06
1/5 anonim válasza:
semmi. az tényleg rejtélyes, ha elvileg ugyanarról a netről neteztek, és mást mutat, de ha leválasztottad, és a messengered kilépett, akkor rájöttél, hogy nem illetéktelen fért hozzá. én szeged mellett lakok, aztán amióta volt itt a telekomnál egy nagyobb központi hiba, kaptam új ip-t, amit úgy ír, mintha csömörről neteznék...onnan kaptam címet.
2/5 A kérdező kommentje:
Ez mobiltelefonnál történik.
2014. márc. 27. 10:18
3/5 bp1985 válasza:
Kapcsold ki a hamis helyeket. Nekem Budapesten sem Pestet ír, hanem Dunakeszit.
4/5 A kérdező kommentje:
Megírtam ha kikapcsolom a hamis helyet (ez mindig uaz a város, ráadásul életemben nen jártam ott) akkor azt írja ki a messenger hogy letelt az idökorlát, jelentkezzek be újra. De ezt a kérdésemben ki is írtam.
2014. márc. 27. 10:30
5/5 A kérdező kommentje:
Én a Dunántúlon lakom és az aktiv bejelentkezéseim (az összes!) Törökbálintról történnek.
2014. márc. 27. 10:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!