Elállítódott az imei kódom hogyan tudom visszaállítani?
Figyelt kérdés
Nem tud hálózatra állni2014. márc. 26. 20:36
1/13 anonim válasza:
Miről beszélsz? Az IMEI-d egyrészt nem tud elállítódni, másrészt semmi köze a hálózathoz.
2/13 anonim válasza:
"másrészt semmi köze a hálózathoz"
Szerinted mi alapján regisztrálnak egy telefont a hálózatra?
3/13 alcapone386 válasza:
Hogy nincs köze a hálózathoz? Dehogy nincs. Ez alapján azonosítja a hálózaton a készüléket a rendszer. Android készülékről van szó? Custom ROM ot akartál felrakni? Sajnos ROM cserénél előfordulhat. Ha Androidról van szó efs mappa mentése kötelező. Elvileg, ha gyári romot vissza rakod akkor rendbe jöhet. Milyen telefon?
4/13 anonim válasza:
Első vagyok. Akkor félreértettem, a netre gondoltam...
5/13 Tengor válasza:
Fizetted rendesen a hitel törlesztőrészletét? Előző tulaj fizette? Esetleg nem lopott a telefon?
6/13 A kérdező kommentje:
Gyári Független a telefon tehát nem letiltott.igen romoltam bele párszor és efst nem mentettem.
2014. márc. 26. 21:44
7/13 alcapone386 válasza:
A romolásnál történhetett valami. Milyen telefon?
8/13 A kérdező kommentje:
Galaxy s3
2014. márc. 26. 22:01
9/13 anonim válasza:
akkor keress rá google-ban, bár én ha jól emlékszek, note 2-ről lehetett hasonlókat hallani, hogy frissítés után simán lenullázódott az imei, vagy valami ilyesmi. itt is volt szerintem ezzel kapcsolatban valami kérdés, ha jól emlékszek.
10/13 alcapone386 válasza:
sammobile.com ről szedd le a gyári firmwaret az elvileg helyre tudja állítani. Csak a gyári állíthatja helyre. CUSTOM ROM nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!