Van olyan ROM amelyik MINDEN Alcatel telefonra felmegy? (2.3)
Figyelt kérdés
2014. márc. 26. 16:45
1/7 anonim válasza:
Van olyan hengerfej, ami MINDEN Opelre felmegy?
2/7 b95 válasza:
Van.
Az más kérdés, hogy el is indul-e...
3/7 anonim válasza:
Szóljatok, ha mégis van!
Van egy Alcatelem, elég öreg, tán 4 éves, úgy 3200-ért vettem (nem akcióban!), szeretném fejleszteni egy ilyen univerzális ROMmal, örülnék neki....
4/7 Zakathol válasza:
Fiu! Fiu! Jönni ide, van minden. Óco cipő, szabadidő, mindenrom. Öccáz lenni. De kettő kilencáz! Venni meg, nekem nem kell, jo? jo? kettő kilencáz! Venni meg! Óco!
5/7 A kérdező kommentje:
jaj gyerekek..nem gondotam volna hogy ilyen bunkok is lehetnek az emberek. Nem hiszem el hogy nem lehetett volna észre venni hogy a ROM alapból ANDROIDOS telefonra megy fel! Olyan ROM kell ami pl.: Alcatel ot-985 ra felmegy...
2014. márc. 27. 13:25
6/7 anonim válasza:
Akkor rakasd rá azt, de azt hiszem lesz kérdése utána a kedves kérdezőnek és várja majd válaszod....
7/7 b95 válasza:
Nem azért, de a kérdésedet csak egy féleképpen lehet értelmezni:
Olyan ROM-ot keresel, amit bármeilyen Androidos Alcatelre fel lehet rakni. NA ILYEN NINCS.
Az, hogy ROM csak Androidnál van, az nettó baromság.
Látszik, hogy még magát a ROM jelentését sem ismered, különben tudnád, hogy ez nem egy Android specifikus dolog, és akkor nem írnál ekkora baromságokat sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!