Hol lehet kipróbálni a mobilokat itt Budapesten?
Figyelt kérdés
-Szeretném kipróbálni, mielőtt megveszem, mert most valami márkásat akarok, ami több évre "elég".2009. dec. 17. 13:38
1/5 anonim válasza:
Elősször is milyen mobilt szeretnél?
mert az sem mind1. Másrészt meg nyílt egy plázába nemrég egy hatalmas nokia bolt,ahol kilehet próbálni,meg stb. de nem tom meik plázába.
2/5 A kérdező kommentje:
Én mondjuk nokia 5800-t, nokia n96-ot szertenék, de bármely W szériás Sony érdekel.
Már néztem a Cepeli plázát, de ott nincs.
Omnia Hd, és ARENA van csak ott.
2009. dec. 17. 14:15
3/5 anonim válasza:
A MediaMarkt-ban mindegyiket ki tudod próbálni
4/5 anonim válasza:
T-pontban kilehet próbálni az újabbakat, vagy azokat amelyek esetleg akciósak, de más mobilszolgáltatóknál is ugyanígy kitudod próbálni.T-pontot elég sok helyen találsz a T-mobilba én úgy vettem észre kevesebb működő mobilt állítanak ki mint a t-pontba De pl az LG-nek a mamut II második emeletén megtalálod a márkaboltot. Nem néz ki rosszul [link]
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, és melyik van legközelebb? ...a 21. ker.-hez?
2009. dec. 18. 20:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!