Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogy tudom letörölni a hívódal...

Hogy tudom letörölni a hívódallamot?

Figyelt kérdés
Már kb. 5 éve rendeltem meg a telefonomra. Ha hívnak, mindig bejön egy zene, azt hallják. Szeretném ezt valahogy leszedetni. Hol érdeklődjek? Vodafone-boltban leveszik?
2009. dec. 16. 22:20
 1/1 anonim válasza:

Jaj igen, a Vodafone régi baromsága ez... Mára már senki se használ ilyet, szinte ciki.

A megoldás: felhívod a 1270-t, kérsz egy ügyintézőt, elmondod neki, hogy le akarod vetetni, és leveszi, legalábbis intézkedik. Biztosan meg fogja oldani.

Egy boltban nem igazán tudnak ilyennel foglalkozni, ott inkább számlabefizetés, eladás, az ilyen célra van az ügyfélszolgálat.

A 1270-es ügyfsz hívása ingyenes.

2009. dec. 16. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!