Atesz43 kérdése:
Vélemények erről?
2014. márc. 24. 12:23
1/7 bp1985 válasza:
Attól mert note 3-nak néz ki, meg sem közelíti. Sok reményt nem szabad fűzni ezekhez.
2/7 anonim válasza:
Ennyiért drága. Amúgy elég erős lenne már ez az MTK6589 a legtöbb játékhoz.
3/7 A kérdező kommentje:
vagy huawey ascend mate-t többre nézitek? ugyanonnan jön az is...
2014. márc. 30. 18:40
4/7 anonim válasza:
Az szerintem rosszabb. Az már túl nagy, és a Huawei saját procijához gyenge GPU jár.
5/7 A kérdező kommentje:
értem. szerintetek sokat számít az antutu pontszám? kb hány pontos egy jó telefon?
2014. márc. 31. 18:36
6/7 anonim válasza:
Nem sokat ér, a gördülékenységről semmit nem mond. A Samsungok pl érzékelik, hogy teszt folyik, és magasabb órajelen üzemelnek olyankor (ergo magasabb pontszámot kapnak), de közben a főmenüben nem lehet szaggatás nélkül lapozni...
Pl a ZTE Blade Antutuban 1500-2000 pont körül kapott, de egy jó (saját) rommal teljesen szaggatásmentes volt. Ugyanez elmondható a Motorola Defy-ról 3000-3200 ponttal vagy a ZTE V970-ről 6000 ponttal (utóbbi már a gyári rommal is folytonosan működik). Ugyanakkor van sok olyan "márkás" telefon, amik 12-13 ezer ponttal is szaggatnak lapozáskor. Ki kell próbálni többet, és az alapján választani. Észre fogod venni a különbséget.
7/7 A kérdező kommentje:
és van valami ötleted arra az esetre ha a kívánt készüléket nem tudom kipróbálni?
2014. márc. 31. 20:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!