Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » SOS! 2 napos Samsung Corbymon...

SOS! 2 napos Samsung Corbymon most ment át egy kocsi! Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Ha tudtok v.mi jó ötletet írjatok! Kicserélik ilyen miatt a boltban? Vagy van v.hol olyan szerelő, aki esetleg meg tudja javítani? ( Debrecen környékén) Kívülről amúgy nem látszik semmi, de a képernyője olyan, mintha belül egy üveglap széttört volna! Ötleteket várok!!!

(Ismétlem: ötleteket várok, nem azt, hogy milyen béna voltam, meg ehhez hasonlókat, mert ezt én magamtól is tudom, nem kell ezt neked is kijelenteni!!!!)

2009. dec. 16. 20:08
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

a ciki..vegyél egy új képenyőt...

ha bekapcsol és csak a képernyőjének van baja akkor vegyél egyet...

Nem olcsó mulatság:S

Olcsóbb ha veszel egy újat:S

2009. dec. 16. 20:24
 2/11 anonim ***** válasza:

Külső, fizikai behatás nem jogosít cserére és nem is garanciális javítás.

Kérdezz rá egy mobil szervízben, hogy mennyibe kerül a kijelző csere és van-e más baja. Mondjon erre egy összeget és eldöntöd, hogy érdemes-e javíttatni.

2009. dec. 16. 20:30
 3/11 anonim válasza:
csak kíváncsiság: ez hogy jött össze?
2009. dec. 16. 20:31
 4/11 anonim ***** válasza:
Ez is bizonyitja hogy a samsung corby A VILÁG EGYIK LEGÓCSKÁBB TELEFONJA!
2009. dec. 16. 20:35
 5/11 A kérdező kommentje:
Köszi mindent, majd kérdezősködök, hogy mennyiért csinálnák meg. Am. azt hittem, hogy rosszabb telefon, de ahhoz képest annyira nem is,mert kívülről nem is látszik semmi, csak belül ment tönkre. Úgy történt, hogy kiszálltam a kocsiból, sok cuccom volt, ezért a telefonomat elejtettem, de nem vettem észre. Mire észbe kaptam, már átment rajta egy kocsi. (v.színűleg az, amelyikből kiszálltam) Még egyszer köszi!
2009. dec. 16. 21:14
 6/11 anonim ***** válasza:
Nem az a durva hogy mi történt a telefonnal hanem az hogy felteszed a kérdést, vajon kicserélik-e ha egy autó alá dobtad :D. Priceless :D
2009. dec. 17. 02:30
 7/11 anonim válasza:
megjavult a mobilod ????? megtudták csinálni ???? kamionnal már próbáltad ???
2010. ápr. 10. 13:57
 8/11 A kérdező kommentje:
Igen! Meg tudták csinálni Debrecenben 13.000-ért. Így azért jobb, mint újat venni! Ja és kamionnal még nem próbálkoztam, de nem is akarok! Még a kocsi is sok volt! XD
2010. ápr. 11. 14:18
 9/11 anonim válasza:
biztos ?????
2010. ápr. 11. 16:23
 10/11 anonim válasza:
Jah és a mobilt mennyiért vetted ????
2010. ápr. 11. 16:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!