Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » LG G2 vagy Samsung Galaxy S4?

Kismutyesz_ kérdése:

LG G2 vagy Samsung Galaxy S4?

Figyelt kérdés
Eddig nagyon oda voltam az S4-ért, mert telefont akarok venni, de kicsit elbizonytalanodtam amikor itt olvastam párszor, hogy a G2 erősebb. Szóval az S4-el mellé lőnék? Kezelhetőség terén is érdekel a 2 telefon.

2014. márc. 23. 16:26
 1/10 A kérdező kommentje:
Most látom, hogy az LG G2-be nem lehet rakni SD kártyát ami nekem eléggé fontos lenne.
2014. márc. 23. 16:28
 2/10 dirtboy ***** válasza:

nekem is LG van csak nekem a régi G nem a kettő,a rendszer hasonlít a samsungéra de szerintem stabilabban meg van csinálva az LG ben.

a g2 jobb hardverekkel szerelt,én azt venném vagy a nexus 5ot.

2014. márc. 23. 16:45
 3/10 A kérdező kommentje:
A kártya leginkább csak zenék miatt kellene. Szóval a G2-vel hosszabb távra lehet tervezni? Jobban megéri minden szempontból? (kijelző, játékok akadás mentes futtatása, gyorsaság, kamera)
2014. márc. 23. 16:45
 4/10 dirtboy ***** válasza:

kijelzőben szerintem jobb de ez attól függ hogy te mennyire kedveled az amoledet,ha amoled mániás vagy akkor az s4 képernyőjét lehet szebbnek gondolnád.

játékokban és gyorsaságban a g2 nyer,kamerában nem tudom,neten nézhetsz s4 és g2 vel készített képeket.

2014. márc. 23. 16:52
 5/10 anonim ***** válasza:

Mindenképpen G2.. kenterbe veri az S4-et...

A mobilarenan sorba térnek át az S4-ről a G2-re a felhasználók..

2014. márc. 23. 16:52
 6/10 anonim ***** válasza:

az s4-et nem lehet a g2-höz hasonlítani

toronymagasan az lg a befutó

2014. márc. 23. 16:55
 7/10 A kérdező kommentje:
Csak mert már szeretnék végre egy olyan telefont ebben az árkategóriában ami strapabíró, és nem fog nekem fél-1 év után szarakodni.
2014. márc. 23. 16:57
 8/10 dirtboy ***** válasza:
egy éves nekem az optimus G,mai napig stabil a rendszer,nem rootoltam meg b asztam el tákolt rendszerekkel.
2014. márc. 23. 17:05
 9/10 Osynho ***** válasza:

"nem rootoltam meg b asztam el tákolt rendszerekkel."

Mert nem voltál rákényszerítve. :) A G-t jól megcsinálta az LG, én a 4XHD-vel szopok, gyakorlatilag használhatatlan a telefon gyári rommal, a főzött esetén meg ugrik a gar, mivel nem lehet 100%-osan visszacsinálni. :/

Kérdező: G2-t vegyél szerintem is.

2014. márc. 23. 17:14
 10/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, a G2 mellett döntöttem végül. :)

Már csak a tokok terén lenne kérdésem, hogy vajon melyiket ajánlanátok, mert van több fajta is:

[link]

2014. márc. 23. 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!