Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Help! LG Kp502 tud anyit mint...

Help! LG Kp502 tud anyit mint a samsung s5230?

Figyelt kérdés
Közeledik a karácsony. Én telót akarok kérni (99%hogy meg is kapom ha kérem. Na szóval nekem most egy samsung s5230-am van. Aminek a zenelejáccójával nem vagyok teljesen megelégedve (hangszínszabályzó nincs) Illetve nagyon lassú (1-3mp reagálási idő). Na most én egy LG kp5022-őt szeretnék kérni. A kérdés hoogy annak milyen a zenelejáccója (walkmanekhez vok szokva) illetve hogy milyen gyors, jó minőségű az érintője, és hogy menyire karcolódik mert az enyémnek a hátulja nagyon. Illetve milyen dolgok vannak még beenne lécci írjatok!!!! Röviden Megéri lecserélni a megadott szempontok alapján az s5230 egy kp502-re? MB
2009. dec. 16. 18:15
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

nem egyáltalán nem éri meg. sőtt a tied jobb is mint az LG. ha ennyire zenélni akarsz kérj egy iPod-ot:)

AZZAL JÁRSZ A LEGJOBBAN

2009. dec. 16. 19:39
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
nevegyél kp 502t annál még a samsung is jobb ami neked van..
2009. dec. 18. 18:44
 3/7 anonim ***** válasza:
77%
Nem nem igaz ugyan úgy jó az Lg
2009. dec. 26. 08:19
 4/7 anonim válasza:
77%
ugyanúgy jó az LG is nemtom mi a bajotok vele-.-"
2009. dec. 30. 12:26
 5/7 anonim ***** válasza:
54%
nekem volt samsung omnia pro b7610 és lg kp500, sőt még lg kp502-m is, (semmi különbség az 500 és az 502 között) és megsúgom, az lg sokkal jobb volt, a samsungot omnia pro b7610 et vettem 104 ezerért, az lg-t meg 35-ért, és az lg sokkal jobb volt zene hallgatásilag is, mind pedig kezelhetőségileg is, a samsungot 1 szer le ejtettem és azóta nem működik semmi rajta, még bekapcsolni is úgy kell hogy ki kell szedni az aksit jó párszor, miután felfogja hogy be kell kapcsolódnia, meg a nokia is, régen volt de soha többet, az lg kp500 az eddigi legjobb telefonom, pedig nekem rengeteg volt már, és zene hallgatásba is tökéletes, jó, naponta felkell tölteni ha zenét hallgatsz, de az vágja hozzám az első követ, aki nem tölti újra a telefonját naponta, és még zenét is hallgat rajta, szóval az lg kp500 al jóljársz
2010. jan. 12. 16:40
 6/7 anonim ***** válasza:

Jó az LG. volt a családba egy Samsung Corby ha leejted (pl. a kocsiba az ülésen van és leesik a lábadhoz) akkor nemm működik semmi még a rendes gombok se, csak akkor ha kiszeded az aksit és visszateszed.

LG!!!!!!!!!!!!!!!!

2010. márc. 29. 17:10
 7/7 anonim válasza:
Ha a zene miatt kell akkor vegyél walkman telefont.olcsók.persze csak ha nem lényeg az érintő kijelző
2010. aug. 16. 16:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!