Ez a telefon megér ennyit? Érdemes megvenni?
szerintem megéri.két dologra ügyelj a neten vásárlásnál.
1.ha átutalással fizetsz őrizd meg az átutalást igazoló számlát/e-emailt.
2.csak olyan cégektől,magánemberektől vásárolj neten akikkel előtte és utána is kapcsolatba tudsz lépni,ha a készülék meghibásodik és garanciát vállalnak a cserére (esetleg javításra).
256MB RAM?
Én ezért egy fillért nem adnék ki.
még annyi (bár nem akarom a kedvedet szegni),hogy inkább mobil szolgáltatótól vásárolj.T-Mobile,Telenor,Vodafone,tesco mobile,bluemobile)
a nagybátyám is vett egy mobilt (ne kérdezd honnan,kitől mert nem tudom),sőt a nevét se tudom leírni.de hogy mindent úgy kell hozzá külön letölteni,az már elég durva. csak egy javaslat:szaküzletből vegyél vagy szolgáltatótól.
Ez nem éri meg, ahogy már írták, 256 MB RAM az alaprendszernek is rettenetesen kevés. Egyáltalán csodálkozom, hogy 4.1 képes rajta megmozdulni, az is lehet, hogy csak egy magát 4.1-nek hazudó rendszer van rajta, de végül is lényegtelen.
Azt is írod, hogy "netezni" szeretnél rajta. Ezzel mobilnetet el kell, hogy felejtsd, 3G-t nem is támogatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!