Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Lg KP500 tud annyit mint a SE...

Lg KP500 tud annyit mint a SE V630i?

Figyelt kérdés

Tudom hogy nagyobb a telókijelző felbontása, de ugyanúgy 262 ezer színű. A kamera is 2 helyett 3 megapixel. Ja meg a rádió, de arra nincs szükségem.

Az érintőképernyő miatt nézegetem, az nagyon tetszik, csak félek hogy csalodnék benne a V630 után.

A kérdésem az hogy van-e benne annyi beállítási lehetőség, testreszabás, stb... mint a V630-ba? és van-e olyan gyors?

Előre is köszi!

2009. dec. 16. 17:45
 1/7 anonim ***** válasza:
nekem LGKP502őm van ugyanolyan mint a kp500as belülről. csak a gombok másak. és én nagyonis megvagyok vele elégedve és igen a kamera elég szép képeket csinál. a rádio is RDS-es és hát nem azt mondom hogy a legerőssebb de legalább van benne ;) a kép nagyon szép rajta a 240x400as nagyságon nagyon szépen lehet filmeket nézni. MP4(MPEG) formátumban nem 1 olyan progi van ami avi to mp4 tehát elég szép hang és kép minőségben lehet filmet nézni. a zenei része is nekem megfelelt. 1500ftért vettem 2részes fülest. és egy sonnyericcsonossal kiegészitettem elég szépen lehet rajta zenét hallgatni a fájlkezelője is tökéletes sztm nincs semmi kivetni való benne és smsirásnál vagy egyéb irásnál is a kézirás felismerő az valami hihetetlen nagy találmány lett. éshát a rajzoló program sem egy utolsó valami ha unatkozik az ember :) és a beállitások is nagyon sok mindent be lehet állitani jó hogy van benne energia takarékos mód. alig használja az aksit ha a zsebedben van. nekem ha nem piszkálom kb 6-7napot is kibir ha babrálom 2-3 nap. de azért 900as aksi van benne azért heteket ne nézzünk ki belőle hogy addig fogja birni :) ugye áramellátás kell az óriási képernyőhöz. de mindent összevetve sztm 10/7pontot kaphatna csúcskategóriás telefonok ból. mivel GPS és wifi nincs benne de átlagos telefon nézzetben sztm 10/10es nekem már lassan 1hónapja van meg. és semmi bajom nincs vele! nem bántam meg hogy ezt vettem. sőtt az érintőkijelző is tökéletesen reagál mind kis és nagy "ikonokra is" 17/F
2009. dec. 16. 18:03
 2/7 A kérdező kommentje:

köszi szépen, nagyon jó kis leírás!

A V630 is jó fényben szép képet csinál 2mp-n. Lejátsza a videókat mp4-be is szaggatás mentesen, jó minőségben.

Azért is tettem fel a kérdést, hogy megérné e cserélni "csak az érintőképernyőért"?

Olvastam, hogy tényleg kióldódik a zsebben?

Még kérnék válaszokat!

2009. dec. 16. 18:19
 3/7 anonim ***** válasza:
Én is így voltam mint te. Szerintem még várj vele egy kicsit amíg lejjebb megy az ára a telónak. Nekem is V630i-m volt és most Samsung S5230-ast vettem. Így utólag kicsit megbántam, de nem az új telóval van a gond, mert nagyon tetszik. Inkább a régi telómat sajnálom nagyon mert eléggé hozzám nőtt. 3 éves és soha nem volt vele semmi gond. Aksija is bírta kb 5-6 napig, ha nem használtam sokat. Mind1...nem akarom húzni az idődet. Szerintem még várj a teló vétellel egy kicsit, ha nem túl sürgős.
2009. dec. 16. 19:12
 4/7 A kérdező kommentje:

Hát nagyon köszi a választ, nem sürgős újat venni, csak az újdonság tetszik a telóban. Meg sajnálnám pl. amit nap mint nap használok a telón, az mondjuk nem lenne a másikba...

Ha van időd kedves második, leírnád nekem hogy tudja-e azt az S5230 amit a V630? Mert tudod hogy a V630-nál 1 fájlal szinte azt csinálhatsz, amit akarsz...

Köszi

2009. dec. 16. 20:31
 5/7 anonim ***** válasza:
azt a zsebben kioldódást nemtudom hogy csinálják :D:D:P de nekem még nem sikerült sosem :D:P ui: első iró
2009. dec. 16. 21:30
 6/7 A kérdező kommentje:

Lehet olyan írta, akinek nem is ilyen telója van...

Köszi szépen!

2009. dec. 17. 09:42
 7/7 anonim ***** válasza:

Második vagyok. Nem tudom konkrétan mire gondolsz hogy azzal hogy "1 fájlal szinte azt csinálhatsz, amit akarsz", de ugyan úgy másolhatod, áthelyezheted vagy törölheted mint a V630i-nél. Nem tudom mi az amit "nap mint nap" használsz a telódon, de ez semmivel sem tud kevesebbet mint a V630i. Sőt. Van rajta rádió, jobb a kamerája, érintőképernyős, szebb kijelző, gyorsulás érzékelő ( elfordítod a telót akkor a kép is elfordul ) és még csomó más dolog van amiben különböznek.

Ha valami kérdésed van nyugodtan írj, vagy ha gondolod msn-en is beszélhetünk az egyszerűbb.

2009. dec. 17. 19:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!