Milyen internetes mobilt szerezzek be?
Figyelt kérdés
Nagy dilemma előtt állok, én ugyanis nem vagyok az érintőképernyős, hiperszuper okostelefonok híve, eddig abszolút alapmobilt használtam, egy 2 simkártyás Nokia 101-et, amin még kamera és net sincs. Szeretem nagyon, de kellene egy másik, amin netezni is lehet. Igazából egyetlen célból, azért, hogy interneten fogható rádióadókat tudjak hallgatni rajta. Nem fontosak az alkalmazások és egyéb flancok sem, csak jól bírja ezt az egyet. Persze wifi legyen rajta és mindenképpen Nokia dualsim legyen, és ne okostelefon, ha lehet klasszikus billentyűzettel. Annyira nem értek ehhez, és akkora a választék, hogy engem teljesen összezavar. Tudna valaki segíteni a döntésben, tippeket adni?2014. márc. 22. 16:50
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!