Mikor lesz vagy egyaltalan lesz androidra call of duty 2,4,5,6,7,8 valamelyik?
Figyelt kérdés
Koszi a valaszokat!2014. márc. 21. 21:34
1/7 anonim válasza:
Szinte 0 rá az esély, amíg nem látnak benn elég bevételt addig nem fognak nekiállni.
2/7 anonim válasza:
En is keresgetem egy ideje...még a 2-t vagy a 4-et is szivesen ujrajátszanám telon
3/7 anonim válasza:
igen, ameddig csak az emberek 10%-a vásárolja meg, a többi meg warezol, addig felesleges pénzt beleölni.
4/7 A kérdező kommentje:
Jajo..:s koszi:) jolenne valamelyik nagyon:|
2014. márc. 22. 19:10
5/7 Edmond Pihe válasza:
Hát véleményem szerintem majd ki fogják adni. Nem vagyok nagy játékos de egyre több játékot megírnak android alá is. Addig is itt egy hasonló amivel el lehet játszadozni egy darabig. https://www.youtube.com/watch?v=LAEHLePiCOM
6/7 anonim válasza:
Activision van mögöttük... legpénzéhesebb banda, ahhoz hogy kiadják az kéne, hogy arantáltan iszonyatosat kaszáljanak vele... amire nincs sok esély főleg mobil platformon, szóval kétlem, hogy beleölnék a pénzt.
7/7 A kérdező kommentje:
A mc4-el jatszok:d online-n is:d
2014. márc. 23. 19:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!