A fülhallgatója jól szól, csak pár hónap és szépen lassan felmondja a szolgálatot...irányító berendezés, egyik füles, aztán a másik. Én most vettem hozzá egy komoly Sony Fülhallgatót (MDR-EX700), hát gyerekek...a gyári fülest lehagyta nagyon csunyán:)
2011. szept. 17. 08:48
13/29 anonim válasza:
(Előző): Aki azt mondja hogy az 5800 leveri...mégis miben? Nekem akkor volt 5800 mikor bejött, és most 3G-m van lassan egy éve...hát azért nemmondanám jobbnak. A kijelzője kicsi, az érintője szar...az nem érintőkijelző, hanem nyomó, mert szabályosan nyomni kell hogy érezze mit is akarok éppen. A gyári fülhallgatója úgy szól kb mint az iPhone hangszórója. Játékok sincsenek olyan jók rá mint iPhone-ra. Mondjuk Wi-Fi-t jobban talál ha jól emlékszem. De nagyjából ennyi amit fel tudtam sorolni. Ja igen...ezt nem mondjátok komolyan hogy azzal a telefonnal jobb zenét hallgatni mint iPod-on (ugye az iPhone-ba az van, aki nem hiszi jobb alsó sarok:D)...nonsense
2011. szept. 17. 08:52
14/29 anonim válasza:
Sajnos nekem olyan problémám van hogy:
Hallgatom a zenét rajta és elkezd kicsit beszarni a hangja magyarán mondva kissé recsegős lesz.De a beállitásoknál már megcsináltam hogy semmilyen hangzású ne legyen mert tom van pop meg stb.:D ha valaki segitene előre megköszönném.(:
2011. szept. 22. 21:19
15/29 A kérdező kommentje:
Nekem is Sony fülesem van (MDR EX76) és ezerszer jobban is szól mint a gyári dehát az nem is volt kérdés, én maga az iphone minpségére voltam kiváncsi ami kijön belőle a füles felé maga ami azt vezérli, dac, erősítőrész stb.
utolsó: Sok oka lehet én restoreval kezdeném új szoftver minen, ha minden fülessel csinálja, ha ez nem oldja meg akkor lehet a DAC vagy a kis erősítő hibája is.
2011. szept. 22. 21:32
16/29 anonim válasza:
Kérdező megvetted az iPhone-t?
2011. szept. 22. 21:43
17/29 A kérdező kommentje:
iPod Touch-ot vettem
2011. szept. 23. 21:56
18/29 anonim válasza:
A válasz írója 53%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 2009-12-16 18:25
Valamiben egyet kell értsek. Az 5800 már őskövületnek számít, műanyagból készült és mint első teljesen tapogatható Nokiának voltak hibái, aminek a nagy része szoftverileg javítva lett. Az viszont tény, hogy nem véletlenül XpressMusic. Az 5800 óta nem hallottam olyan telefont, ami tisztábban és szebben szólt volna. Ha utánaolvastok, nem egyszerű hangszórókat kapott. Bár van tőle hangosabban zenélő mobil, mégis olyan tiszta és zajmentes, hogy az már hátborzongató. A külső hangszóróinak nincs párja. Tény, hogy zenében verhetetlen!
2011. szept. 23. 22:31
19/29 anonim válasza:
Ez inkább a fülestől függ. Már rég vége a 8 bites korszaknak. Ma már szinte csak 24 bites DAC-ot raknak a mobilokba mert gyakorlatilag egy árban vannak a kisebb felbontásúakkal. Ennek már akkora dinamika tartománya van, hogy audio célra indokolatlan lenne nagyobbat használni. (a szabványos cd minőség 16 bitet ír elő, ezzel szemben a 24 bit 256-szor finomabb felbontást tud). Ha szoftveresen nem rontják el a hangot mindenféle gagyi effektekkel, akkor egy ilyen audio egységgel szerelt mobilnak egy jó fülessel nem szabad rosszul szólnia.
2011. szept. 23. 22:31
20/29 anonim válasza:
szerintem k*rvamind1. ha veszel egy jó minőségű fülhallgatót, bármelyik teló jól szól...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!