10/10-es telefon?
Figyelt kérdés
ami eddig nektek legjobban nyerte el a tetszéseteket,iphone-on kívül érdekelne:) (most vagyok telefon választás előtt)2014. márc. 21. 15:56
1/11 b95 válasza:
Mondjuk most az ilyen nagyon tuti telefon mind közül az a Lumia 1520.
Abban tényleg minden megvan, ami csak kell jelenleg a csúcskategóriához.
Az egyetlen szépséghibája a nagy kijelző.
2/11 Saavedro válasza:
Nekem a HTC Amaze és a HTC EVO 3D a 10/10, (a Desire is nagyon tettszett, szemeztem vele, csak az túl gyenge volt hardveresen)
De gondolom Te nem akarsz ilyesmit venni.
3/11 anonim válasza:
Sony Xperia Z1. Nekem ez tetszik a legjobban az IPhone 5S-en kívül.
4/11 YourDestiny válasza:
Számomra a HTC One. Megtetszett, megvettem, és az eddigiek alapján életem legjobb döntése volt.
5/11 anonim válasza:
Nokia Lumia 1520, vagy ha igazak a pletykák, akkor Nokia Lumia 930 (Lumia Icon)!
7/11 anonim válasza:
uccsó jól elolvastad a kérdést...én is iPhone-t mondanám, de ezeken kívül amit elfogadnék, nekem is xperia z1 wp fronton meg lumia 1520.
8/11 anonim válasza:
#6 vagyok
Bocsanat,nem olvastam el rendesen a kerdest:D szoval iphone-on kivul galaxy S4
9/11 anonim válasza:
BlackBerry z10. Stabil,nyílt, nem unybody, bővíthető és jó ár érték arányú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!