Másnál is jelentkezett hasonló a Nokia Lumia 52O-ason?
Újan vettem a telefont. Első két hétben aggasztóan gyorsan merült az akkumulátor (átlagos használat mellett is alig bírta reggeltől estig). Aztán két hét után egyik napról a másikra (egy újraindítást követően) megváltozott a fogyasztása - vagy az akku kapacitása? - mert most több mint három napig bírja egy töltéssel ugyanolyan használat mellett.
Érdekelne, hogy mi áll ennek a jelenségnek a hátterében.
Nem lehet, hogy a GPS, Bluetooth Wifi be volt kapcsolva?
Nem lehet, hogy kijött valami frissítés ami esetleg pont egy ilyen problémát javított?
Csak tippek.
GPS a háttérben lemerítheti a Bluetooth is ha bekapcsolva marad.
Köszi a JÓ tippet! Valóban háttérben futó szükségtelen dolgok lakmároztak. Aztán a telefon súgójában megtaláltam, hogy ha egy bizonyos ideig nem használunk egy alkalmazást, automatikusan letiltja a rendszer. De ezt csak pár perce találtam meg. Lehet most is ez történt, mert megnéztem a javaslatot, és valóban le vannak tiltva olyan alkalmazások, amelyek azelőtt futottak, és most én is letiltottam azokat, amelyek még futottak, de nekem nincs szükségem rájuk.
Hasznos válaszokat írtatok. Köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!