Xperia SP a 4.3-at vissza 4.1.2-re?
Úgy kellett volna frissíteni, hogy nem hagyod meg a korábbi beállításokat.
Nyomj neki egy gyári visszaállítást...
Szerinted nem próbáltam? Mi az hogy korábbi beállítások? SUS-al telepítettem fel a 4.3-at, minden töröltem előtte és telepítésnél is kipipáltam a teljes törlést. Azóta PCC-vel is újra telepítettem, gyári beállításokat nyomtam. Nekem senki ne magyarázza be, hogy hibamentes és gyors a 4.3 mert felkötöm magam..
Pedig nekem a kamerán kívül, ami néha FC-zet, semmi gondom nem volt a 4.3-mal, pedig flasheltem egy független ROM-ot a telekomosra. Ha lehetne rootolni, akkor most nem a CM ülne rajta :P
Egyébként igen flashtoollal kell visszatenni, bár az SI szám meg fog változni, de azt mondják az nem lényeg szervízben :).
A 3. lépésnél nem kell figyelni a szürkést. (A gépújraindítást ne feledd el a driverek felrakása után ~ utolsó kettőt kell)
A fórumban mobilarenan pedig keress rá keresőben a saját szolgáltatós ROM-od vagy regisztrálj és vlki belinkeli :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!