Az S4 ill. S4 clone mennyiben különbözik külsőre?
Figyelt kérdés
tokrendelés miatt érdekel2014. márc. 20. 18:03
1/5 Tengor válasza:
Attól függ, hogy mennyire jó másolat. Okos gondolat egy 1000 Ft-os tokkal megduplázni a telefon értékét!
2/5 Saavedro válasza:
Ha a csatlakozónyílások és a méret megegyeznek akkor oké, de 1. Millió klón van, most komolyan, a fejedbe látunk, hogy milyen klónod van? 2. Ha valami fos klónt sikerült venned akkor gratulálok. Két hétre ne vegyél tokot, az értékét meg nem tudod megduplázni a tokkal együtt sem.
3/5 ravenraven válasza:
A clonokat inkább kerüld el!Nem éri meg,mert ha elromlik dobhatod el.
4/5 A kérdező kommentje:
kedves második, az mocskos büdös k**va életbe senki sem mondta hogy én ilyent vettem és nem tudtam hogy több van -.-
2014. márc. 20. 19:46
5/5 Saavedro válasza:
Több klón van, mint eredeti. És nem csak az S4 esetében (ahol ugye szintén rengeteg variáns van). Klónra való tokot meg nem árulnak, csak eredetire valót. Vegyél eredetit és vehetsz hozzá olyan tokot, amilyet akarsz, belkin/szilikon/stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!