Segitsen valaki! Hogyan telepitsek fel jatekokat Samsung C3050 es telefonra?
Samsung G800-as telefonon próbáltam.
Ezt a leírást nem én készítettem csak bemásoltam. De működik
Ezzel a módszerrel csak adatkábellel lehet feltenni cuccokat!
Sok sikert hozáá:)
Most a leírás:
1, ezek a progik kellenek:
Driver: ***** EZ A DRIVER CSAK 32Bites WINDOWS
VERZIÓVAL MŰKÖDIK!!!!
BitPim: [link]
JADMaker :
2, A telefon Főképernyőre ird be a következő kódot: *#0523#
Bejön egy táblázat 4X nyomd meg a # gombot hogy ahoz a részhez érj ahol a 9-es menű a Common-lesz. Itt a számokkal tudsz lépkedni a menübe tehát:
(9. common) azon belül (6. USB Configuration) és ezen belül a (2. Qualcomm USB [*])
Ha sikerült beállítani hogy a Qualcomm USB legyen kicsillagozva akkor kiírja a telcsi hogy (Plz Reconnect the Cable.0) itt ne csinálj vele semmit
3, Dugd rá a telót az usb kábelre és ekkor a Windows egy új hardvert észlel és kéri a telepítét amit letöltöttünk (Qualcomm_USB_Treiber.rar) a telefont állitsd Pc studio-ra.Ha nem kéri akkor a telefonon nyomd meg a Rendben gombot (lehet hogy kell egy kis idő hogy reagáljon a Windows, de max: 30mp)
Ha ezek után sem reagál akkor ismételd meg: *#0523#
(9. common) azon belül (6. USB Configuration) és ezen belül a (2. Qualcomm USB [*])
Telepítés után nézd meg az eszközkezelőben (Start >> Beállítások >> Vezérlőpult >> Rendszer >> Eszközkezelő) a Modemeknél hogy a Qualcomm melyik COM porton van .
4, Inditsuk el a BitPim progit aztán Edit >> Settings itt állítsd be a teló tipusát hogy a Phone type: Other CDMA phone legyen, aztán állítsd be a COM portot NEKEM EZZEL MŰKÖDÖTT ( Qualcomm Diagnostics Interface ) .
5, A BitPim progiban a View fül alatt pipáld ki a View Filesystem ,
6, A baloldali ablakban lessz egy ôFilesystemö sor klikkelj rß, jobbra mellette a táblázatban lesz egy mappa a mappa elötti + -ra kattintva elkezdi beolvasni a cuccost és kiírja hogy Retrieving... ez több ideig is eltarthat!!!
ha itt bedob egy ablakot hogy rossz a comport beállítás két dolgot ellenőrizz :
A Telefonon a 2-es pontban leírtakat ismételd meg!
Itt azt kell ellenőrizni hogy az USB Configuration és ezen belül a Qualcomm USB [*] legyen beállítva és miután ez megtörtént OK vagy ha megint kijelölted akkor Rendben . Vissza a BitPim progiba és megint klikkej ha netán újra kidobja a hiba üzenetet akkor most válassz más COM port beállítást NEKEM EZZEL MŰKÖDÖTT ( Qualcomm Diagnostics Interface ) .
7, Ha végre beolvasta és kilistázta a cuccost akkor a következő mappát nyisd meg :
Media >> Games ha ezzel is meg vagy most készíts egy könytárat a játék nevével ! Ezt a Games könyvtörra a jobb egérgombbal kattintva a legördülő menüből a legfelsőt kiválasztva (Make subdirectori) tudod tenni. A létrehozott könyvtárba már másolhatod be a játék jar és jad fájljait .
FONTOS: mindkét fájl kell JAR JAD különben nem telepíti!!!!! Arra is figyelj hogy ha több játékot teszel a telódra azt mind külön könyvtárba kell másolni különben a telepítés közben felül írják egymás fájljait és nem fog vagy csak egy két játék fog működni!!!!!
8, Ha felmásolta akkor húzd le a telót az USB kábelről és írd be FŐKÉPERNYŐN a következő kódot : *#6984125*#
Ez az Admin setting menu. Itt válaszd ki a [4] Internals menüpontot kérni fogja a
Master Key: *#9072641*#
miután beírtad Rendben, itt a [7] Storage settings be kell bemenni és a következökre lépegetni ( frissíteni ) :
Update media database, Update Java DB és a Create AX Dat File.
Ha ezzel megvagy menny ki a főképernyőre.
9, Állítsd vissza a telefonodban az USB-t : *#0523#
(9. common) azon belül (6. USB Configuration) és ezen belül a (1. Samsung USB [*])
Utánna lépj ki az egészből ( ÉN MIUTÁN KILÉPTEM KIKAPCSOLTAM AZTÁN VISSZA A TELCSIT MERT NEM MINDIG TALÁLTAM MEG MINDEN JÁTÉKOT AMIT FELRAKTAM )
Vissza rakod a memória kártyát és nyomulás a játékokkal!!!
Ha törölni akarsz játékot a telefonból akkor a BitPit-programmal tedd mert a többi játék ami a telcsin van használhatatlaná válik. Még anyit hogy ha töröltél játékot a telefonról akkor a 8,-as potban leírtakat meg kell ismételned hogy frissítse a telefon az adatbázisát
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Itt van még1 leírás:
1)Install Bluesoleil software for your dongle.
2)Insert the bluetooth dongle in USB port.
3)The bluesoleil software should display "BLUETOOTH STARTED" when the dongle is inserted.
4)Enable bluetooth on your phone.
5)Press F5 when the bluesoleil software is opened.
6)The bluesoleil software will start to search your mobile phone.It will hopefully detect your phone.
7)Click on "Bluetooth serial port service" on bluesoleil when your phone is selected.
8)Accept serial port service from your phone.
9)Install softick PPP and from SETTINGS,go to BLUETOOTH/SERIAL and configure your bluetooth ports.
10)Type *#52828378# on your phone.
11)Go to serial test.
12)Go to PPP UP and select bluetooth.
13)The phone may restart at this point.
14)Open samsung java uploader and add a JAD file to it.
15)Again type *#52828378# on your phone and go to Serial download.
16)Hopefully the phone should start installing the application/game.
This complete process took about 20-30 minutes.
If Softick PPP says" Access is denied for Port (Yada Yada)" then you should
close Bluesoleil and again start it.
If phone restarts, close Softick PPP and again start it.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!