Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ha kapok egy iphone-t de a...

Ha kapok egy iphone-t de a régi telomon már van egy t-mobile csomag azt áttetethetem az iphone-ra? Ha az iphone kártyafuggetlen?

Figyelt kérdés
2014. márc. 19. 20:42
 1/5 anonim ***** válasza:
belerakod a sim kártyát, és annyi. ha régi minisimed van, akkor a telekom azt hiszem 4500ért cseréli micro vagy nanosimre(ha független, akkor feltételezem nem tőlük veszed).
2014. márc. 19. 20:49
 2/5 anonim ***** válasza:
Én bementem a T-mobilba és mondtam, hogy készülék cserép volt, és kérek egy új kártyát, máris hozták és nem került semmibe, amikor be raktam az új kártyát a régit deaktiválták.
2014. márc. 19. 20:51
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors választ! És ha átraktam a sim kártyát akkor hogyan tudom utána a régi telóból kitörölniaz osszes adatot? El akarom adni
2014. márc. 19. 20:53
 4/5 bp1985 ***** válasza:
Gyári beállításokat csinálsz.
2014. márc. 19. 21:16
 5/5 anonim ***** válasza:
igen, még abban az esetben cserélik ingyen, ha a régi sim használhatatlan például.
2014. márc. 20. 01:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!