Amerikában olcsóbban lehet Apple készülékeket vásárolni?
Figyelt kérdés
Több helyről hallottam már, hogy Amerikában jóval olcsóbban lehet iPhone-t, iPad-et stb venni... Ez így van, vagy nem jelentős az árkülönbség?2014. márc. 19. 19:57
11/12 anonim válasza:
Szarkasztikusan írtam az egészet, tudom, hogy az amerikai 200 dollár és az itthoni 15 ezer forint is csak a kezdőrészlet.
A telefon mindenhol drágább, Amerikában asszem 600 dollár a 16 gigás változat (amire jön még az ÁFA, tehát durván 800 dollár lenne itthon), itthon meg szintén közel 200 ezer.
12/12 bigfec97 válasza:
DE TI GYIKARCOK ha 15 ezer és előfizetéses szted mennyit fizetsz havonta gondolkozz már minimum 10000 + 2 év hűség meg ilyen olyan baromságok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!