Miszterody kérdése:
Hogyan kell Sansung galaxy minit rootolni?
Figyelt kérdés
fontos lenne aki tud linket küldjön már2014. márc. 19. 19:55
1/2 anonim válasza:
Szia!
Én így csináltam Galaxy Y-al (nem tudom van-e különbség): letöltöttem egy upgrade.zip fájlt, ezt bemásoltam az SD kártyára, (nem szabad mappába tenni!) majd kikapcsoltam a telefont. Aztán így kellett bekapcsolni: megnyomom a középső (kezdőlap) gombot, a 'lezáró' gombot és a hangerő (felfelé!) gombot egyszerre. Ezután megjelenik egy rendszerüzenet, majd itt ki kell választani a megfelelő parancsot. Ezután bekapcsol a telefon, és ha minden jól ment, egy új ikon jelenik meg: Superuser néven.
Itt egy link: [link]
De vigyázz, ez illegális hack, és elvész a garancia a mobilon, tehát lehet, hogy tönkremegy (kicsi az esély), és akkor nem fizet a szolgáltató. Ráadásul illegális. (De hát a mai világban ki nem szarja le.. :D)
2/2 A kérdező kommentje:
köszi de már meg tudtam csinálni majdnem ugyan igy ahogy elmondtad csak a saját root zipet szedtem le hozzá :) de azért köszönöm
2014. márc. 22. 06:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!