Hogyan lehet iphone4 röl az icloudot eltávolitani?
vettem egy iphone4 telot.
icloud van rajta a régi gazdájának id+jelszavával.
többször irtam neki de nem válaszol.
el lehet távolitani rola?
a telo müködik csak iphone keresés is aktiválva van,csak parázok hogy letiltsák.
Itunes store-ral össze van kötve?... Mert akkor lehet baj.
A cloud szinte fölösleges, én sosem használom. H a keresés aktív, az miért baj, hisz legálisan vetted?!? Nem tiltják le, mert a tulaj már nem rendelkezik vele, eladta.
Van saját fiókod?
olvastam ha távolbol letiltják akkor nem lehet frissiteni.
magyarul semmire sem lesz jo.
egy kérdés: a vat.rán miért találhato egy két icloud záras telo,amivel semmit nem lehet kezdeni?
"egy kérdés: a vat.rán miért találhato egy két icloud záras telo,amivel semmit nem lehet kezdeni?"
Alkatrésznek még jó.
Letiltani csak az előző tulaj tudja.
Viszont a restore után meg úgy tudom, hogy lezár a telefon csak a régi tulaj ID-val lehet belépni. Szóval ezért szívás. Így nem kellett volna megvenni.
amíg az előző tulaj nem írja be az apple id-t és nem nyom a visszaállításra addig semmit nem tudsz csinálni, még vásárolni se mert ahhoz is id/password kell
(a sima i4-et valami módon egyébként ki lehet szedni ebből az állapotból, szifon.com-os srácokhoz vidd be szervízbe)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!