Elfelejtett iPhone kódra megoldás?
Sziasztok!
Sajnálatos módon megváltoztattam nemrég az iPhone 5-ömön a kódot, de nem emlékszem hogy pontosan mi volt. Már egyszer letiltott végleg, most kapcsolódtam az iTunes-ra, és valahogy nincs letiltva, de a kódot továbbra sem tudom. Csináltam egy biztonsági mentést és megpróbáltam visszaállítani a telefont, de erre ezt a teljesen értelmetlen üzenetet dobta ki:
A(z) "iPhone" visszaállítása előtt be kell kapcsolni az iPhone keresése funkciót.
(Alatta kis betűkkel:)
Nyissa meg az iPhone-ja iCloud beállításait, és kapcsolja ki az iPhone keresése funkciót az iPhone visszaállítása előtt.
Ez nem ellent mond egymásnak?
Nincs bekapcsolva az elveszett mód, és nem is tudom bekapcsolni, mert közben fel kellett szállnom egy repülőre és kivenni a sim-kártyát hogy ne zuhanjunk le, így most nem kapcsolódik az internetre. Persze a simet csak az iPhone feloldása után lehet feloldani...
Szóval ilyen helyzetbe kerültem, és egyáltalán nem értek hozzá, és nem tudom mitévő legyek. Kérlek segítsetek, minden hasznos hozzászólónak előre is köszönöm!
de mit mondanak amikor előállsz a problémával?elküldenek vagy mi? vagy nem találkoztak még ilyennel?
nekem a szolgáltatónál 3 perc sem volt...
ezért csodálkozok ennyire
Milyen kerülőutak? Nem fogom felhívni az apple központot hogy elfelejtettem a kódomat, viszont az iStyle az a hivatalos apple bolt, annál tisztábban sehol nem tudnák szerintem intézni.
A telenornál azt mondták hogy beküldik az apple-be és alaphangon 2 hét.
Az iStyle-ban közölte a csávó hogy hát ő még nem felejtette el soha a kódját, és hogy nem igazán tudja mit kéne csinálni, mert szerinte a gépemnek ki kéne dobnia a lehetőséget hogy megváltoztassam a jelkódzárat miközben nem teszi. Fogalma sem volt mit mondjon.
Ezeket a hasznos infókat kaptam eddig, viszont mostmár kezdem elveszíteni a türelmemet. Valaki könyörgöm segítsen!
Volt hasonló esetem, tehát nem látatlanban írok hülyeségeket mint itt szinte mindenki.
Az Apple nem véletlenül találta ki ezt a rendszert. Ha ellopják a telefont, a tolvaj SOHA nem tud életet lehelni bele.
Mivel a rendszer nem tud különbséget tenni balfék tulaj és tolvaj közt, mármint abban a tekintetben hogy egyik sem tudja a jelszót, senki nem fogja élesíteni a telefont újra.
Egyetlen eset lehetséges : Ha nem sufniban vetted a telefont hanem hivatalos boltban, akkor számla, igazolvány, lakcímkártya / tököm tudja még talán vizeletminta is kell / ellenében az adott boltban, visszakeresve az ottani számlát tudják kérvényezni az Apple központban hogy felélesszék a telefont.
Semmi más út nincs, aki mást állít az nem volt még ilyen helyzetben. Minden más lehetőség kizárva. Szóval van egy iPod-od egyenlőre.
"Vidd be oda, ahol vetted."
"a papirjaival egyutt amikkel tudod bizonyitani hogy a te tulajdonod és hipphopp megcsinálják
en is jártam igy és ingyen csinaltak meg"
"Ha nem tudod bizonyítani, akkor van egy közel negyedmilliós levélnehezéked. Vagy ajtótámaszod, ahogy tetszik. Idióta.Talán mert a telefonok dobozán rajta van az imei ami alapján azonosítani és tiltani tudják a lopott eszközöket okoska. Ha tudod igazolni, hogy a tiéd, akkor irány egy almás üzlet és megcsinálják."
"Miért nem magától az appletől kérdezed a kerülőutak helyett?"
Szinte beidéztem az egész első oldalt, ha nem gond. És így mondja nekem valaki, hogy a crapple felhasználók nem buták...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!