Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » 35E Ft-ig 8 megapixeles...

35E Ft-ig 8 megapixeles telefonok?

Figyelt kérdés
2014. márc. 16. 14:24
1 2
 11/16 Saavedro ***** válasza:

A Motorola Motoluxe pl. 8 MP-s

Hogy milyen a kamerája...na az egy másik dolog.

2014. márc. 17. 06:18
 12/16 anonim ***** válasza:

Már elnézést, de a megapixeleknek semmi köze az általad emlegetett homályosodáshoz, ami Te emlegetsz, annak a fókuszhoz, illetve annak tulajdonságaihoz van köze.

Arról keress információt...

2014. márc. 17. 09:10
 13/16 A kérdező kommentje:

Azt értem hogy a fókuszálákor kitisztítja de a közelítést mondom hogy ha kiközelítem a már elkészített képet ne legyen zajos a kép annyira hanem ha pl fényképezek egy szarvast az erdőbe és kiközelítem lehessen is látni belőle valamit.

És légyszi ne írjátok hogy vegyél fényképezőt!

2014. márc. 17. 15:46
 14/16 Saavedro ***** válasza:
Nem kell, feltéve ha van 100+ ezred a Nokia Lumia 1020-ra... :D
2014. márc. 17. 15:50
 15/16 anonim ***** válasza:
igen...még mindig nem lett megértve, hogy lehet 20 megapixeles is az a telefon, ha fizikailag nem tud annyi "látni"...illetve feldolgozni, mert annál jóval kisebb az érzékelő. képzeld el úgy, hogy van egy 5 megapixeles képed, és abból lesz szoftveresen 20 megapixeles(persze egyszerűség kedvéért), de ettől nem lett részletgazdagabb a képed. szóval ha esetleg te jó minőségű képet akarsz, akkor a nokia n8 és lumia 1020 és utódai felelnek meg, de ezek ugye nem androidosok...szvsz sony nem elég jó, hiába reklámozzák agyon, milyen jó képeket csinál.
2014. márc. 17. 23:17
 16/16 A kérdező kommentje:

Ismerőseimnek van egy xperia z amely szerintem nagyon szép képet csinál 3. emeletről kiközelített egy autót majd fókuszált és szép éles volt a kép (tehát a sony is tud szépet csinálni)

meg van amelyiknek egy lg 4xhd az is kiváló képet csinál.

Most akkor csak van 35 e ig használtan ami jó képet csinál.

Pl:xperia l, xperia m, lg l7 II, galacxy ace 3

2014. márc. 18. 06:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!