Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Le kell nyelnem ezt a békát?

Le kell nyelnem ezt a békát?

Figyelt kérdés
Olyan problémám lenne, hogy egy lányt bejelöltem facebookon pár hónapja, tök jóba lettünk, elkezdtünk beszélgetni, aztán egyszer jött az ötlet, hogy felhívom. Megadta a számát, beszéltünk viberen, hetekig tartottuk így a kapcsolatot, kezdtem bele élni magam meg minden, de aztán kiderült róla hogy fake. Nagyot csalódtam, és dühös is voltam. Arra gondoltam, hogy a telefon száma segítségével kiderítem az adatait. Beírtam a tudakozóba a számát, de csak annyit dobott ki hogy "Nincs találat!" Először nem értettem, aztán mint kiderült akkor dobja ki ezt a tudakozó, ha az ügyfél letiltatta/titkosította az adatait.(Vodafone) Nagyon dühítő ez az egész. Nem tudok semmit se csinálni? Esetleg ha rendőrségre elmennék ők kideríthetnék nekem telefon szám alapján az adatait? Vagy nem is foglalkoznának velem? Úgy tudom a kamu facebook bűncselekmény, nem?

2014. márc. 16. 11:13
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

mivel én nem utaltam rá hogy fel is keresném, vagy esetleg zaklatnám, ezért megint csak magamat tudom ismételni, mindenki magából indul ki, és ebből kifolyólag gyanítom hogy egy-két válaszoló ritka primitív ember lehet. Tisztelet és köszönet a kivételes válaszolóknak, a kérdésemre a választ megkaptam, a rendőrség nem foglalkozik ilyen kamu facebookos/viberes lányokkal.

Megjegyzem, a lány 100% hogy fake.

2014. márc. 16. 14:23
 12/15 anonim ***** válasza:

Welcome to the internet kid.

Ez nem bűncselekmény amit az illető csinált, csak s**patott. A rendőrség pedig rendes bűnugyekkel sem foglalkozik, nem hogy internetes trollkodàssal.

2014. márc. 16. 14:45
 13/15 anonim ***** válasza:
Én azért egy ilyenért jol seggbekurnam
2014. márc. 16. 17:24
 14/15 anonim válasza:

Békalenyelés indul!...

Azon külön ledöbbenek, hogy fiú létedre vagy ilyen ... - na jó: "naiv"... :((

2014. márc. 17. 08:28
 15/15 anonim ***** válasza:
A rendőrségen is jól kiröhögnek,ahogy itt is.:)
2014. márc. 17. 13:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!