Milyen telefont ajánlotok? Hol lehet venni ilyet? [Lent]
elvárásom csak annyi hogy érintőképernyős legyen és ne legyen túl kicsi... szokásos közepes méretű és jól nézzen ki
nem kell rá net, ne keljen havonta ráfizetni...
kamera legyen rajta, memóriakártyával együtt kb 2-3 GB legyen rajta fülhalgató legyen hozzá, rádió is leghyen rajta, zenéket, videókat lehessen rárakni a gépről...
naggyábol ennyi...
Tehát kérném a nevét, mennyibe kerül és hol lehet venni.
Köszönöm a válaszokat
ja és játékok is, nem ilyen nagy játékokra gondoltam...
csak kb Fruit Ninja, Pizza Ninja, meg ilyen idő töltésre alkalmas játékokra
hát ha nem akarsz rá sokat költeni,érdemes valami középkategóriás androidosat venni.
a fenti elvárások úgy az összes mai telefonra igaz.
nekem huawei G300-am van.egész jó,a játékok 1 része megy rajta és elég masszív ahhoz képest h h bánok vele.ugyan akk nem a leggyorsabb,és elég halk is (pl ha metrón hívnak nem mindig hallom meg,v érzem a rezgést).
viszont az utána következő modellek már elég jók és viszonylag olcsók,főleg ha használtan veszel.
nézelődj neten,egész jó LG és Alcatel telók vannak.persze a Sony meg a Samsung a legjobb,de ezeknél nem csak a tudást hanem a márkát is megfizeted.
Kéne egy árkategória.
Pár jó ár/érték arányú telefon felfelé, 30-100 ezerig: Xperia M, Xperia ZR, Huawei Ascend P6
Árat és operációs rendszert kérdeztem, de akkor gondolom azzal sem nagyon vagy tisztában, hogy milyenek vannak.
15k-ból, nem kapsz normális telefont, 2x annyiból már kijön egy Lumia 520
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!