Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mi a véleményetek a Sony...

Mi a véleményetek a Sony Xperia L-ről?

Figyelt kérdés
Xperia L-t szeretnék venni de azt olvastam hogy nem olyan jó képet csinál akinek van vagy csak már kipróbálta légyszi írjatok tapasztalot ,magáról a telefonról is érdekelnek infók a válaszokat előre is köszi :)

2014. márc. 15. 23:10
 1/9 anonim ***** válasza:
A frissítés után nincs baj a képekkel, teljesítményileg is egész korrekt (persze csak az árhoz hasonlítva) a kijelző kellemesen nagy nem túl nagy felbontású de elég, színei nagyon jók (a többi sony-hoz képes sokkal)a forma terv gyönyörű fogása kényelmes. Én nagyon elégedett vagyok vele, lassan fél éve használom. árérték arány 10/9 csak ajánlani tudom :)
2014. márc. 16. 07:34
 2/9 A kérdező kommentje:
Ja értem akkor megnyugodtam köszi :)
2014. márc. 16. 08:48
 3/9 A kérdező kommentje:
Várom még a válaszokat és azt is szeretném megkérdezni hogy micro SIM kell bele?
2014. márc. 16. 09:07
 4/9 Nyúlós lónyál ***** válasza:
Elkezdtem szeretni a Sonyt, de az utóbbi időben sajnos ismét férehúzom a szám a gyártó hallatán. Egyre több szoftveres gond jellemző a Sonykra, kb. egy év használat után teljesen belassulnak vagy megbolondul a készülék, és jöhet a ROM újrarakás meg szarakodás. Haveri körben is jönnek a panaszok és szervizek, családon belül is van kettő, egyik már hete jött vissza gariról, a másik épp ott van, és utóbbi legkevésbé sem alsókategóriás darab. Szóval én ismét nagyot csalódtam a gyártóban, nagyjából úgy, mint sok évvel ezelőtt. Hosszú távra ma már nem vennék Sonyt, kb. 2-3 éve még vettem volna.
2014. márc. 16. 09:48
 5/9 anonim ***** válasza:

Normál SIM kell bele, és szinte csak jót tudok mondani a telefonról, egyetlen hátránya, hogy napban alig látni a kijelzőjét, de ez mondjuk a legtöbb telefonról elmondható.

Hülyeség, hogy újrakell rakni a ROM-ot meg ilyenek, ha tényleg belassulna a telefon akkor mondjuk egy Clean Master-t érdemes egyszer lefuttatni, törölni a /cache-t és kész.

De én pl. nem használok semmi ilyesmi programot, minimum fél éve ugyanaz a ROM van a telefonomon, és 0 belassulás.

2014. márc. 16. 12:18
 6/9 A kérdező kommentje:
rendben köszönöm akkor jó úgy néz ki hogy 3 nap múlva meglesz :) de még akinek van az a működéséről hogy mennyi ideig birja az aksi milyen játékok futnak rajta stb.
2014. márc. 16. 12:37
 7/9 anonim ***** válasza:

Nem nagyon szeretek érintőképernyőn játszani, ha meg játszok akkor is inkább tabletemen, de amikor megvettem az L-t akkor pár komolyabb játékot kipróbáltam, csak hogy mennyire bírja.

Dead Trigger 1-2 simán ment rajta, ha jól emlékszem még a Modern Combat 4-et próbáltam meg még párat ami nem jut eszembe, mindet tökéletesen vitte.

Amivel már nehezen birkózott meg az a GTA San Andreas volt. Kb minimumra kellett vennem a grafikát, hogy egyáltalán ne akadozzon, és néha még akkor is megakadt. De a San Andreas gépigénye elég durva, nem csoda, hogy egy középkategóriás telefonon nem megy annyira.

Aksija nekem kb 3 órát bír, pontosabban 3 óra szokott lenni a screen-on-time, viszont a net folyamatosan megy. Stamina mód be van kapcsolva, így ha a kijelző ki van kapcsolva akkor a mobilnet és wifi sem megy, de az a 3 óra alatt mindig is megy a mobilnet, és viszonylag magas fényerőn szokott lenni, net nélkül 4-5 órát is szerintem kihúzna.

2014. márc. 16. 14:31
 8/9 A kérdező kommentje:
a válaszokat még mindig várom :)
2014. márc. 18. 18:23
 9/9 anonim válasza:

Nekem pár hete van meg és meg vagyok vele elégedve.

A kamerája tökéletes képeket, videókat készít de be kell állítani. A képernyője szép, és a többi készülékhez képest gyönyörű. Viszont néha-néha lefagy... és nem beszélve az usb-kapcsolódásról, mert az egy nagy rakás sz@ar . Le kell hozzá tölteni a programot. Ezeket leszámítva jó készülék. 10/8

2014. máj. 2. 13:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!