Mi a baj a 8GB-s Iphone4s-el?
Figyelt kérdés
2014. márc. 15. 16:51
2/19 A kérdező kommentje:
Sokan írták,hogy maga az iphone4s az jó,de a 8GB-s felejtős. Miért?
2014. márc. 15. 16:53
3/19 anonim válasza:
Ezt nem lehet így kategorikusna kijelenteni. Sokan a tárkapacitás miatt írják, mert számukra a 8 GB kevés. Én is kicsit szűkösnek érezném, de együtt lehet élni vele, ha nem akarsz egyszerre sok játékot, zenét, filmeket rajta tárolni. (Ne feledd, iPhone-t nem lehet memóriakártyával bővíteni, és 8GB-ból még lejön az iOS által foglalt hely is!)
4/19 A kérdező kommentje:
És az mennyi?
2014. márc. 15. 17:21
7/19 Saavedro válasza:
Nekem 9 GB tárhelyem van, de nem használom ki. Egyénfüggő, hogy kinek mi az igénye. Ha más nincs, felküldöd a felhőbe...
8/19 anonim válasza:
igen, használatfüggő, de ha meg nem akarsz sem nagyobb játékot rátenni, meg úgy ki sem használod, akkor felesleges rá költeni ennyit...az enyém 16 gigás, ebből 7 a szabad, de nekem sincs pl nagyobb játékom, arra ott az ipad, ellenben van rajta offline navigáció, közösségi appok, meg 3-4ilyen angry birds szintű játék, és kb 100 db zeneszám. viszont ha nekiállnék videózni, nagyon gyorsan megtelne az a 7 giga.
másik gond, ha tetőig rakod majdnem, akkor nem tudsz például majd telepíteni(mert ugye letölti a párszáz megás telepítőt, meg még kellene neki ennél is több magára, hogy oda feltelepítse az appot). szóval ha maradna 1-2 giga, az is már nagyban korlátozza a használatot.
9/19 anonim válasza:
vegyel galaxy s3 . annak 16gb belso tarhely es +mem. kartya . es az is jo .....
10/19 A kérdező kommentje:
Azt valaki megtudná tippelni,hogy 6 gb-re hány szám fér rá? :)
2014. márc. 16. 16:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!